Svi beže od njih: Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?

Britanska kraljevska porodica ima sve manje strpljenja i razumevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mesecima ređaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Život

Izvor: B92, Cosmopolitan

Subota, 12.10.2019.

16:15

Svi beže od njih: Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?
Foto: GettyImages / Pool

Njihov poslednji potez ponovno je izazvao bes ostatka porodice. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nikoga nisu obavestili o svojoj nameri da tuže britanske tabloide, što je dovelo do novih nesuglasica.

Hroničar kraljevske porodice Ričard Palmer tvrdi da par nema podršku preostalih članova porodice koji se stide njihovih dosadašnjih poteza.

Prinčev stariji brat Vilijam je, navodno, u potpunosti odbacio Harija, dok su se princ Čarls i njegova supruga Kamila udaljili od njih, piše Kosmopoliten.

Princ Hari je nedavno tužio tabloide Dejli miror, San i Njuz of d vorld zbog navodnog prisluškivanja njegovog telefona, što potom potvrdila i Bakingemska palata.

Megan Markl je, takođe, podnela tužbu, ali protiv tabloida Mejl on sandej, pošto je taj list, bez njenog odobrenja, objavo pismo koje je napisala svom ocu Tomasu Marklu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: