Trener Budućnosti: Olakšava nam posao skoro prazan Pionir, Zvezda je tim sa velikim budžetom

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.10.19. | 16:15

"Šta je bilo u prošlosti, neka tamo ostane, ovo je nova sezona”

Sutra od 20 časova nas očekuje sudar Crvene zvezde i Budućnosti, što će biti repriza prošlogodišnjeg finala ABA lige. Trener Budućnosti Slobodan Subotić ističe da njegovom timu pred meč sa Crvenom zvezdom posao olakšava činjenica da će se igrati skoro pred praznim Pionirom.
Olakšava nam posao, ali je sve na nama, bilo publike ili ne”, rekao je Subotić nakon poslednjeg treninga pred odlazak u Beograd.

Budućnost se muči u Evrokupu...
Izvukli smo pouke iz utakmice sa Trentom. Pričali smo sa nekim igračima. Idemo Zvezdi, koja je evroligaška ekipa sa velikim rosterom. Dolazimo im u goste nakon što su savladali Fenerbahče, koji su ostavili na 56 poena. Međutim, moramo da unapredimo igru, da popravimo stvari iz meča sa Trentom. Idemo na ovo gostovanje bez opterećenja. Šta je bilo u prošlosti, neka tamo ostane, ovo je nova sezona”, rekao je Subotić.

Izabrane vesti

Trener Crvene zvezde Milan Tomić ima širok roster.
Zvezda igra sa svih 12 igrača. Moramo i mi rotirati košarkaše. Neophodno je da gledamo u budućnost jer nas čekaju mečevi svaka tri dana. Već u sredu ćemo igrati važan meču u Evrokupu”.

Bilo je i razgovora sa Martinšom Mejersom koji nije igrao mnogo u poslednje vreme.
Razgovarao sam sa Mejersom. Nije se naljutio. On je odličan momak, koji radi puno na treninzima. Sigurno će biti u ekipi i dobiti svoje minute”, istakao je Slobodan Subotić.

I posle meča sa italijanskim timom Subotić je govorio o Zvezdi.
Zvezda je evroligaš, ima veliki budžet, odlične igrače. Ipak, ako previše misliš o porazu, nećeš moći da se oporaviš nikad. Idemo dalje, analiziraćemo utakmicu i ukazati na greške”, rekao je strateg Plavih.

FOTO: ABA liga


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara