Novosti: Medvedev 20. oktobra govori u Skupštini Srbije

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev doputovaće u posetu Beogradu, povodom 75. godišnjice oslobođenja srpske prestonice u Drugom svetskom ratu,

Izvor: B92

Subota, 12.10.2019.

08:09

Novosti: Medvedev 20. oktobra govori u Skupštini Srbije
EPA-EFE/ Yander Zamora

On će, između ostalog, govoriti u Skupštine Srbije u nedelju, 20. oktobra, pišu Novosti.

Toj sednici parlamenta u čast Medvedeva će, osim parlamentaraca, prisustvovati i politički vrh Srbije i predstavnici diplomatskog kora.

Pozivajući se na svoja saznanja, list piše da je prethodnica posete premijera Medvedeva već u Beogradu zbog poslednih priprema oko njegovog dolaska.

Domaćin drugom čoveku Rusije biće predsednica vlade Ana Brnabić, a u organizaciju posete uključeni su i Predsedništvo i srpski parlament.

Medvedev će imati razgovore i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Poslednji put Medvedev je bio u Beogradu pre tačno 10 godina, kada je srpski prestonica obelezavala 65 godina od oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: