Najnovije vesti
Vesti Hronika
INCIDENT NA TERAZIJAMA Pretučen predsednik karting saveza, uhapšena dvojica

INCIDENT NA TERAZIJAMA Pretučen predsednik karting saveza, uhapšena dvojica

Prvo osnovno tužilaštvo u saradnji sa policijom identifikovalo je dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su u subotu napali i pretukli Stanišu Lazarevića, predsednika Sportskog auto i karting saveza Srbije, saznaje “Blic”.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Hapsenje_161214_RAS foto Aleksandar Dimitrijevic (1) Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Hapsenje_161214_RAS foto Aleksandar Dimitrijevic (1)

Napad na Stanišu Lazarevića i njegovog saradnika Aleksandra Tošića dogodio na Terazijama posle ponoći dok je sa kolegama radio na pripremi staze za takmičenje srpskih reprezentativaca u kartingu. Iako su mediji prvobitno objavili da ga je napala grupa od 15 taksista, istragom je utvrđeno da to nije tako.

Naime, prema informacijama koje posedujemo, policijski službenici do sada utvrdili identitet dva osobe koje su pretukle Lazarevića, nakon čega je tužilaštvu u sredu podneta krivična prijava protiv B. C. i A. LJ. zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Za ostalima se i dalje traga.

Prema informacijama koje posedujemo, osumnjičeni B. C. i A. LJ. su po nalogu tužilaštva uhapšeni u ponedeljak i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega su u sredu saslušani u prostorijama tužilaštva. Nakon njihovog saslušanja sud im je po predlogu tužilaštva zbog sumnje da će ponoviti delo odredio pritvor do 30 dana.