Podgoričani uhapšeni sa 55 kilograma marihuane: Krijumčarili drogu iz Albanije?

S. Đokić

11. 10. 2019. u 16:56

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je opojna droga prokrijumčarena od strane dva nepoznata lica iz pravca Republike Albanije o čemu je obaveštena policija ove države

Подгоричани ухапшени са 55 килограма марихуане: Кријумчарили дрогу из Албаније?

Depositphotos

Službenici granične policije su u reonu Širokara zaplenili su oko 53,5 kilograma marihuane i uhapsili I.S. (25) iz Podgorice. Osim toga policija u Podgorici je pretresom pronašla oko 1,2 kilograma marihuane i uhapsila P.S. (27). To je zvanično saopšteno iz crnogorske policije.

Navodi se da su pripadnici granične policije na putnom pravcu Širokara – Mokra zaustavili vozilo kojim je upravljao I.S. i pregledom vozila pronašli i oduzeli dva pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana. Nakon toga I.S. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlaščćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je opojna droga prokrijumčarena od strane dva nepoznata lica iz pravca Republike Albanije o čemu je obaveštena policija ove države", piše u saopštenju.

Podgorička policija je obavila i pretres prostorija koje koristi P.S.kojom prilikom je pronađena i oduzeta biljna materija težine 1,2 kilograma za koju se, takođe, sumnja da je opojna droga marihuana.

"P.S. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navode iz UP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije