Verujete li Tumbi? ''U Litvaniji će biti mnogo bolje!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
23:53
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor smatra da je večerašnja provera uspela, ono pravo tek sledi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Mučila se reprezentacija Srbije večeras u Kruševcu da pronađe put do gola Paragvaja, ali je u 90. minutu Mitrović na centaršut Rodića sa leve strane postigao pobedonosni gol, što je ujedno njegov 29. pogodak u dresu sa državnim grbom.

Posle meča, selektor Ljubiša Tumbaković je ocenio večerašnju proveru uspelom.

''Ispunili smo cilj u oktobarskom okupljanju, a to je da pokušamo da napravimo kontinuitet selektiranja igrača, kao i da proverimo neke fudbalere koje do sada nismo videli. Mislim da je ova provera uspela.

Uvek je dobro kada se pobedi, mada nismo blistali. Uvek može bolje, ali je dosta igrača iz prvog saziva bilo van ekipe. Ova utakmica je pokazala da na neke igrače možemo da računamo'', istakao je Tumbaković, a prenosi sajt FSS.

Četiri dana kasnije ''Orlovi'' gostuju u Viljnusu, gde će u kvalifikacionom meču odmeriti snage sa Litvanijom.

''Bilo kakva pobeda pravi prostor da se napravi dobra atmosfera. Kroz celu utakmicu igrali smo na način koji bi trebalo da bude naša prepoznatljivost. U Litvaniji će biti mnogo bolje, moramo tamo da napravimo dobar rezultat, da bismo ostali u takmičarskom tonusu'', zaključio je Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Friday, 11.10.2019
13:27

Odaziv publike u Lazarevom gradu, gde A selekcija nije gostovala valjda decenijama, najjasnije pokazuje šta narod misli o selekciji kao i o dešavanjima u Kokeza superligi!

avatar
MarkoSi
Friday, 11.10.2019
10:05

Ja nisam ni znao da Kokezanija igra, jutros sam čuo. Polako ali sigurno srpski fudbal nestaje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
09:25

Verujem da je dobio novi tandem po desnoj strani Gobeljić-Radonjić :D

avatar
Dorotej
Friday, 11.10.2019
09:17

Neće biti bolje. Ovi igrači su žestoko limitirani. Srpski fudbal je pao na nuske grane, daleko od nivoa savremenog fudbala.

avatar
branko.vjestica
Friday, 11.10.2019
09:04

Треба пустити госп. Тумбаковића четири године да ради , да коначно селектор има континуитет , не очекивати ништа и не стављати притисак никакав. Немамо ону позитивну агресију и најбољи играчи због нечега , нефункционишу скупа.
А успјеха без позитивне “напаљености” националног набоја нема , а примјер како треба су одбојкашице и одбојкаши.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
16:34

Treba oterati sve, sve koji rade u tom FSS jer ovo ni na šta ne liči počev od izbora ljudi na svim nivoima u fudbalu, preko sastava reprezentativnih selekcija do neregularnosti do najnižih liga i nižih katergora. Svi napolje!

avatar
REVØLT
Friday, 11.10.2019
07:59

Sve i da bude, sta mi imamo od toga?! Siguran sam da nismo slabiji od Ukrajine, a sad moramo tezim putem mada barem ima tog tezeg puta. Da nema Lige nacija, cekali bismo do '24.