Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.10.2019.

23:34

"Nismo to koristili kako treba, igrali smo šah" VIDEO

Aleksandar Mitrović, strelac jedinog gola za reprezentaciju Srbije u pobedi nad Paragvajem, bio je zadovoljan učinkom i dobrom uvertirom za Litvaniju.

Izvor: LN

Autor: LN

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srbija je u prijateljskom meču u Kruševcu pobedila Paragvaj sa minimalnih 1:0, golom Mitrovića u 90. minutu.

Golgeter "orlova" bio je zadovoljan pobedom protiv ekipe "koja zna šta hoće".

"Lepa uvertira za bitnu utakmicu protiv Litvanije. Malo teži uslovi, dobar protivnik... Igrali smo protiv dobre ekipe koja zna šta hoće, ekipa koja je igrala sa Brazilom 0:0", izjavio je Mitrović.

U jednom trenutku Mitrović je izbacio frustracije prouzrokovane nešto ležernijom igrom Srbije, koja je imala prednost igrača više od sredine drugog poluvremena.

"Jeste... Znali smo da igramo igrača više, a da ne koristimo to kako treba. Malo smo igrali 'uspavanku', igrali smo više šah... Čekali smo njihovu grešku, ali na kraju dočekali. Pametno smo igrali, što nam se na kraju isplatilo. Dali smo gol iz jedne lepe akcije".

Pročitajte još Kolarov potpuno odbacio mogućnost povratka u Zvezdu

Mitrović je postigao 29. gol u reprezentativnom dresu, čime se izjednačio sa Dušanom Bajevićem i došao na devet golova od lidera, Stjepana Bobeka.

"Dobro... Nek smo živi i zdravi, golovi će doći a bitno je da ekipa ređa dobre rezultate", jasan je bio napadač Fulama.

On je bio zadovoljan atmosferom u Kruševcu.

"Selektor je dosta novih igrača dao šansu, koji su je dosta dobro iskoristili. Mislim da su ovakve utakmice lepe za nas, i za navijače, i da je lepo da igramo po gradovima gde znamo da naši ljudi vole fudbal", zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve