NEZAPAMĆENI ZLOČIN KOD KRALJEVA: Ovo je Anđela, koju je Aleksandar brutalno izbo sedam puta nožem (FOTO)

Novosti Online

10. 10. 2019. u 16:07

Zašto je mladić potegao nož na devojku, a potom se odlučio da sebi oduzme život, za sada se, ipak, samo nagađa

НЕЗАПАМЋЕНИ ЗЛОЧИН КОД КРАЉЕВА: Ово је Анђела, коју је Александар брутално избо седам пута ножем (ФОТО)

Aleksandar i Anđela Foto Fesjbuk

U napuštenoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva, u četvrtak ujutru pronađen je obešen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi ležala Anđela S. (22).

Pročitajte još - HOROR U OKOLINI KRALjEVA: Iskasapio devojku (22) pa se obesio

Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar je, iz još neutvrđenih razloga, u prizemlju kuće nožem sedam puta svirepo ubo Anđelu, nanevši joj teške povrede u predelu vrata, grudi i trbuha.

Pretpostavlja se da su Aleksandar i Anđela tamo došli sami u večernjim satima. Šta se potom dogodilo, i zašto je mladić potegao nož na devojku, a potom se odlučio da sebi oduzme život, za sada se, ipak, samo nagađa.

Devojka je operisana u bolnici u Kraljevu i njeno stanje je trenutno stabilno. Istraga je još u toku, a kako saznajemo, Aleksandar do sada nije prijavljivan policiji za bilo kakav oblik nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Ljube

10.10.2019. 17:35

Danasnja telad i prasici u Srbiji znaju vise sta je ZIVOT , od ove mladezi pogubljene i besposlene ,naduvene i prepotentne .

Znalac

10.10.2019. 18:08

ziva je??!! Bogu hvala! Zasto to ne naglasite odnah u naslovu, a ne da se iznenadimo tokom citanja

Roditelji pomozite svojim Sinovima

11.10.2019. 00:52

Stase to dešava Sa Mladim Muškarcima Zasto potezu Za nož ili vatreno oružje kada se zabavljaju Sa Devojkom . Zar tako im malo Treba da se TOTALNO izgubi Kontrola . Roditelji koji imaju mušku decu Razgovarajte Sa svojim Sinovima Da neubijaju I sebe I druge . Sve može Da se reši Lepim Rečima.