Najnovije vesti
Zabava
sara oplela po janjusu

KLEO SE DA NEMA NIŠTA SA NJOM Janjuš progovorio o vezi spolja, a nakon njenih GRUBIH REČI će mu pozliti

Košarkaš Marko Janjušević Janjuš i "Pinkova zvezda" Sara Reljić upoznali su se tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 1" , a pre nekog vremena, na internetu su se pojavile njihove navodne ljubavne prepiske, za koje je Sara tvrdila da su interne šale.

Janjuš Foto: screenshot
Janjuš
Janjuš i Sara Reljić u "Zadruzi 1"
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Janjuš i Sara Reljić u "Zadruzi 1"

Kako se Janjuš u Zadruzi prisetio njihovog rijaliti druženja, otkrio je zadrugarima da je među njima bilo simpatija i emocija, ali da nikada nisu otišli dalje od dopisivanja.

- Neću da pričam o ljudima iz spoljnog sveta. Ništa nismo imali. Ja sam se zakleo. Bilo je simpatija i emocije su bile pojačane. Neću da kažem sa čije strane. Ali nismo se pipnuli. Bilo je nekih pisama, ali ko će ga znati, prošlo je dve godine... - otkrio je Janjuš zadrugarima.

Sara Reljić
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Sara Reljić

Sara se međutim sada oglasila zbog njegovih navoda, i nije imala lepe reči za nekadašnjeg prijatelja iz rijalitija.

Pročitajte još

- Ja mogu samo da kažem, da on vrlo dobro zna kakva su ta takozvana "pisma". Zna da se šalio sa mnom i kako je to sve počelo. Veoma dobro i zna sa kim sam ja imala "hemiju", a sa kim je on imao "hemiju". I ne znam zašto je počeo da lupa gluposti i da pokreće priču, kad se u svoju ćerku zakleo, da ništa između nas nema, niti je bilo. Da li da iznervira mog brata ili da bi imao šta da "lupeta". I sad dovodi mene u ružnu situaciju i zna da će to da se desi, da ću ja da "ispaštam" napolju i da ću da ispadnem ovakva i onakva, ali ipak priča o tome kao da je to nešto stvarno. Ali očigledno da on manje poštuje svoj brak od mene... Šta sve ljudi rade zbog para - izjavila je ona, prenosi "Espreso.rs".