');
Najnovije vesti
Blic Slobodno vreme Vesti

Kako nam hrana upravlja zdravljem saznajte u novom poklon magazinu u "Blicu"

Utorak je dan za poklon magazin "Zdrav život" u "Blicu". Ovog utorka, 15. oktobra, očekuju vas saveti lekara i nutricionista, priče ljudi koji su se izborili sa teškim bolestima ali i predlozi kako da maksimalno iskoristite sve blagodeti biljaka.

Zdrav život Foto: RAS Srbija
Zdrav život

Odgovore na pitanja može li hrana da bude lek i koje su biljke najbolje za zdrava pluća i bronhije, potražite upravo u ovom broju poklon magazina. Pored ovoga, možete saznati i kako izgleda život bez takozvane „tri bele smrti“ – soli, brašna i šećera i u kojoj meri se izbegavanje upotrebe ovih sastojaka odražava na organizam.

Nele Karajlić u svojoj ispovesti govori o tome kakav život vodi nakon što je doživeo infarkt pre osam godina i koliko su mu se promenile navike u ishrani, ali i generalno u životu. 

Saznajte i na koje sve načine nas hrana štiti od bolesti, koliku dozu proteina, masti i vlakana treba unositi i koje namirnice poseduju proteine koji su nam potrebni. 

Uz tri praktične vežbe koje vam izlažemo u magazinu, pokušajte da se oslobodite napetosti u vratu i leđima.

Čekaju vas i saveti za zdravu ishranu dijetetičara nutricioniste, kao i recepti za čajeve koji štite pluća i pomažu u borbi protiv bronhitisa i upala.

Obezbedite svoje izdanje „Blica“ i poklon magazin "Zdarv život" u utorak, 15. oktobra.