Pioli cilja "odbačene" iz Londona?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.10.2019.
15:23
Izvor: Sportske.net

Novi trener Milana došao sa januarskom listom pojačanja.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Loši rezultati Totenhema će imati svoje posledice koje ćemo videti već u narednom prelaznom roku, pominju se pet imena koja bi izvesno mogla napustiti "pevce" u januaru. Poketino navodno ne računa na Eriksena, Orijea, Dajera, Viktor Vanijama i Deni Rouz.

Pioli kao pojačanja za svoj tim vidi dvojicu sa spiska, to su Dajer i Orije. Dajer je u potpunosti izgubio poverenje argentinskog trenera od dolaska Ndombelea, reprezentativac Engleske nema visoku cenu pošto mu ugovor ističe kroz godinu i po dana.

Druga meta novog trenera "rosonera" Serž Orije je uspeo da se izbori za prvih jedanaest kod Poketina, ali fudbaler poreklom sa Obale Slonovače nastavlja da dokazuje da mu glava nije jača strana.

U pretprošlom kolu Premijer lige dobio je dva žuta kartona za četiri minuta, dok je u duelu protiv Bajerna pokazao sklonost ka teškim startovima što je najbolje osetio David Alaba.

Italijanski mediji pominju da bi "žrtva" ovih transfera bio Frank Kesi, koji bi bio prodan ili ponuđen Totenhemu u razmeni igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 11.10.2019
15:02

Moze, moze na satrovackom nije u skladu?

avatar
BojanMC
Thursday, 10.10.2019
17:36

Odlazi neznalice! Dok se ne plate Alegri ili Anceloti nema leba.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Thursday, 10.10.2019
15:45

Sta ce oni jadni, dobro iko zeli kod njih da dodje.