Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Mala bašta u vašoj kuhinji! U nedelju u "Blicu" na poklon seme začinskog bilja i cveća

Mala bašta u vašoj kuhinji! U nedelju u "Blicu" na poklon seme začinskog bilja i cveća

Za novu biljku u domu uvek je pravo vreme a uz nedeljno izdanje “Blica” svaki čitalac na poklon dobija najkvalitetnije seme začinskog bilja i cveća.

Poklon seme začinskog i ukrasnog bilja Foto: RAS Srbija
Poklon seme začinskog i ukrasnog bilja

U nedelju, 13. oktobra, uz "Blic" na poklon dobijate novi broj "Magazina", ali i kesicu semena biljki koje možete gajiti čak i kuhinji.

Pripremili smo vam seme bosiljka, korijandera, mirođije, peršuna koje se lako uzgaja a koje je izuzetno korisno i neophodno je u svakom domaćinstvu. Takođe, ako više volite ukrasno cveće, onda uz nedljni "Blic" potražite seme hrizanteme, izopa, lobelije i mnogih drugih ukrasnih biljaka.

Nedljni "Magazin"
Foto: RAS Srbija
Nedljni "Magazin"

Takođe, u nedelju na poklon i novi broj "Magazina". U ovom izdanju donosimo vam priču sa psiholozima koji govore o tome do kada je dobro biti uporan, a kada ipak treba popustitei. Lekari savetuju kooja su to zlatna pravila kojih se treba držati ako želite da očuvate zdravlje, a preporučujemo vam i lagane vežbe uz koje ćete ostati u formi bez previše muke. Za novi "Magazin" govori i naš poznati glumac Dragan Mićanović, a tu su i reportaže, saveti dizajnera, arhitekti kao i prilika da osvojite vredne poklon pakete.

Obezbedite u nedelju svoje izdanje “Blica” i uživajte u poklonima koje vam darujemo ovog vikenda.

Čitajte "Blic"!