ZAPUŠENI SLIVNICI MOGU DA BUDU VELIKI PROBLEM: Ovo rešenje je jeftinije od vodoinstalatera!
Foto: Profimedia

ZAPUŠENI SLIVNICI MOGU DA BUDU VELIKI PROBLEM: Ovo rešenje je jeftinije od vodoinstalatera!

Žena -

Zato znam da sve moram i mogu sama. Nekad mi je stvarno muka od nestručnih majstora a ja znam za mnoge trikove koji vam na jednostavan način mogu rešiti problem u kući. Problemi sa strujom, zapušene cevi i i pokvareni uređaji oduvek su mi bili omiljena tema za razgovor.

Netipično za jednu ženu, znam, ali zato me moje prijateljice uvek zovu kad su u nevolji a nemaju ni jednog muškarca u blizini i ne žele da troše pare na majstore. Ja im uvek dam zlata vredan savet, pa je i ovog puta bilo tako.

Srela sam komšinicu Maru koja ima problem sa cevima i neprijatnim mirisima po stanu. Nekad joj se poplavi celo kupatilo a onda to postaje katastrofa za celu zgradu. Zato sam joj otkrila super trik koji je uz to veoma jednostavan i isplativ.

To su Sani Sticks-pravi magični štapići za slivnike. Dovoljno je da ubacite samo jedan mesečno, da vaš slivnik prodiše i očisti se od bakterija. Zato sam ja uzela još jedno celo pakovanje i podelila ih svim stanarima. Svi su oduševljeni i zahvaljuju mi se na hodniku. Ne pamtim da je vodoinstalater skoro prišao našoj zgradi.

Gde se kupuju? Možete ih naručiti OVDE u internet prodavnici ili, ako vam je lakše, naručite preko telefona 011/6 888 999.

foto: Promo

Trik je u tome da su Sani Sticks jako jednostavni za upotrebu. Dovoljno ih je ubaciti u slivnik i sačekati da se rastvore. Biorazgradivi su i nisu otrovni.

Ako vas baš zanima, njihov sastav čine amilaza, proteaza i lipaza. Ovi sastojci zvuče čudno ali stvarno deluju. I ostavljaju fenomenalan miris.

U pakovanju imate 12 komada i mirni ste celih godinu dana. Možete ih staviti u sve slivnike, lavabo, kadu, sudoperu. Košta bar 3 x manje od jednog dolaska vodinstalatera – za samo 590 din vaši slivnici biće potpuno prohodni.

Možete ih naručiti OVDE u internet prodavnici, pogledajte ima za svakog po nešto, ili ako vam je lakše, naručite preko telefona 011/6 888 999.

foto: Promo

Promo tekst / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track