Edi Rama i Zoran Zaev doputovali u Beograd

Tanjug

09. 10. 2019. u 17:41

Dvojica premijera učestvovaće sutra u Novom Sadu na trilateralnom sastanku na poziv i inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Еди Рама и Зоран Заев допутовали у Београд

Zoran Zaev i Jadranka Joksimović Foto: Tanjug

Premijeri Albanije i Severne Makedonije, Edi Rama i Zoran Zaev, doputovali su danas popodne u Beograd, a na aerodromu Nikola Tesla dočekala ih je ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Dvojica premijera učestvovaće sutra u Novom Sadu na trilateralnom sastanku na poziv i inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a glavna tema biće njegov predlog ustanovljavanja "malog Šengena", u cilju boljeg povezivanja tržišta u regionu i uklanjanja barijera u poslovanju i slobodnijem protoku robe, ljudi i usluga na teritoriji tri zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

IMALI SRPSKI PREDSEDNIK PAMETNIJA POSLA?

09.10.2019. 17:48

Oprobani neprijatelji Srbije i srpskog naroda, vrsljajuli vrsljaju Srbijom, a Gospodin Vucic jos ih poziva i na rucak.

Razgovor- Koristan i neophodan

09.10.2019. 18:14

@IMALI SRPSKI PREDSEDNIK PAMETNIJA POSLA? - Indija i Pakistan nemaju prijateljske odnose,ali je Nehru rekao:-"Bolje je da sto godina pregovaramo, nego da jedan da ratujemo,a ponekad vazi i izreka-"Čuvaj se prijatelja ,neprijatelja ćes lako prepoznati"

Falsifikujete stvarnost

09.10.2019. 21:40

@Goksi - Goksi-Ma koliko bili ne dobronamerni ne možete osporiti očigledan napredak Srbije u svim segmentima života.Osim toga, ko vas je ovlastio da govorite u ime celog srpskog naroda koji je Vučića izabrao na naj demokratskiji način .

Treba razgovarati i pregovarati

09.10.2019. 19:14

Savetodavna politika da stalno treba da živimo u okruzenju zategnutih i neprijateljskih odnosa je katastrofalna .

Рашо

09.10.2019. 21:23

Ако неког зовеш у госте сматраш га достојним своје куће а ова два човека то свакако нису. Ипак, ако шаљеш министра да их дочека и то женско, онда се то нипошто не ради у фармеркама!