Ćerka se u suzama oprostila od Amidžića: Žao mi je što nisi uspeo da me naučiš da letim (FOTO)

Lj. P.

09. 10. 2019. u 16:17

Na Gradskom groblju u Novom Sadu sahranjen Dragan Amidžić Amidža (55)

Ћерка се у сузама опростила од Амиџића: Жао ми је што ниси успео да ме научиш да летим (ФОТО)

Foto: Lj. P.

NA Gradskom groblju u Novom Sadu, danas je sahranjen Dragan Amidžić Amidža (55), ubijen pre tri dana u sačekuši na parkingu ispred lokala u Sremskoj Kamenici. Na večni počinak ispratili su ga njegovi najmiliji, neutešni ćerka i sinovi, supruga, majka i brat. U tužnoj povorci prijatelji, poznanici i zaposleni u hotelu „Sajam“, čiji je Amidžić vlasnik bio od 2005. godine.

Posle opela u kapeli, Amidžićeva ćerka se poslednji put oprostila od oca. U govoru, isprekidanim suzama i jecajima, ona je kazala da će ga njegovi najmiliji, porodica, zauvek čuvati u srcu. Za njih, kako je kazala, ova planeta i grad, više nikada neće biti isti.

Pročitajte još - Rafali u Sremskoj Kamenici: Ubijen Dragan Amidžić Amidža

- Žao mi je što nisi uspeo da me naučiš da letim, što sam oduvek želela – pretužnim glasom kazala je Amidžina ćerka. - Obećavam ti da da ću to i ostvariti.

Amidžić je, podsećamo, ubijen u nedelju uveče oko 20.45 sati, na parkingu ispred lokala u Sremskoj Kamenici, gde je prethodno bio gost. Čim je izašao napolje, iz obližnjeg, slabo osvetljenog šumarka su odjeknuli pucnji, i pao je smrtno pogođen.

U njega je, ispaljen čitav rafal, a na mestu krvavog zločina, pronađeno je 11 čaura kalibra 7,62 milimetara i dva deformisana projektila, za koje se veruje da su pogodili sivu „škodu“ beogradskih registarskih oznaka, koja je bila na parkingu.
Egzekutor, koji je navodno bio u tamnoj odeći, odmah posle toga je pobegao, i za njim se od tada traga. Operativci novosadske policije istovremeno rade i na razotrkivanju motiva surove Amidžićeve likvidacije. Ko je i zbog čega pucao z njega, još je obavijeno velom misterije.

Fotografije: Lj. P.

Pročitajte još - PRVE SLIKE SA MESTA UBISTVA: U sačekuši ubijen Dragan Amidžić Amidža (FOTO + VIDEO)

- Ispitujemo sve njegove kontakte, kako poslovne, tako i privatne – saznajemo od izvora bliskog istrazi. - Nije bilo prijava da je dobijao pretnje.

Amidžić je među sugrađanima poznat po letenju, imao je avione „galeb G2“ i njime je nadletao iznad Štranda i Petrovaradinske tvrđave. Ovom hotelijeru, međutim, 2014. godine napisana je prijava, jer je tegljačem – guseničarom, naočigled motorista koji se okupljaju na Mišeluku, provozao ovo vojno vozilo, ostavivši iza sebe porušenu zaštitnu ogradu i oštečen kolovoz.

Pored tog, rashodovanog vojnog vozila u dvorištu njegove porodične kuće su još tri vojna kamiona, dva džipa, borbeno oklopno vozilo (BOV), kao i top. Ispred kuće se nalazi gliser, a na metalnoj platformi na Dunavu hidro-avion.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

PERA AS!!!!

09.10.2019. 17:44

SVE DA SE KONFISKUJE I PRODA U STARO GVOZDJE A PARE DA SE POTROSE KAO NADOKNADA ZA PRETRPLJENI STRAH NOVOSADJANA I DRUGIH KOJE JE TERORISAO....

Pa Vidi Ovako

09.10.2019. 18:13

Svako ko tako radi i živi, ovako i završi ovako, koliko god ga štitili korumpirani sudije, tužioci i policajci, kao i službe.Nadam se da će admini napokon objaviti ovo, ili se primaju i onanišu na te tzv žestoke momke.

ZILIJEN

09.10.2019. 18:32

Ne piše niko.koju je letacku školu završio....Vojnu akademiju,gimnaziju u Mostaru ? Mnoga pitanja ostaju otvorena, očigledno je da je u pitanju dugogodišnji saradnik službi.

Шатор

09.10.2019. 18:38

Да је научи да лети? Па зар није летјела након узимања татиних "производа"? А по накнаду треба да дођу и родитељи чију су дјецу татини производи одлетјели равно у пакао.

Gio

09.10.2019. 18:51

Dokazati poreklo novca pa ako je stekao radom ostaviti porodice ako nije dati onima koji nemaju. Ali dosta sa vrtićima. Otvorite mesto gde će moći ove teške zime da prežive ljudi koji nemaju gde a tu su i deca koja nemaju gde!

Thor

09.10.2019. 19:46

@Gio - Tako je! Mnogo dece pati u bedi a zločinci i lopovi se bahate. Njihovo mnogo je malo za našu sirotinju.

NS

09.10.2019. 21:28

Citam komentare i ne mogu da verujem koliko ste bezosecajni. Sta da se konfiskuje jeste vi normalni? Pa evo i Darku Saricu vracaju imovinu jer nemaju pravo da mu otmu. Samo ljubomorisete jer nemate pametnija posla