');
Najnovije vesti
Blic Vesti Svet

Kristina, Marija i Angelina otkrile kako su UBILE OCA: Tri sestre čekale da zaspi, pa uzele nož, čekić i biber-sprej

Rusiju još potresa zločin iz jula prošle godine kada su tri sestre, Kristina, Marija i Angelina, ubile oca Mihaila Kačaturijana. Istražitelji su potvrdili da ih je otac godinama fizički i psihički zlostavljao.

Khachaturian foto Privatna arhiva en crimerussia com Foto: Privatna arhiva
Khachaturian foto Privatna arhiva en crimerussia com

Optužene za ubistvo, sestre su postale jedna od najvažnijih tema rasprave u Rusiji, a više od 300.000 ljudi potpisalo je peticiju koja zahteva njihovo puštanje na slobodu.

Pročitajte još

U noći, 27. jula 2018, Mihail Hačaturjan (57) pozvao je tada maloletne ćerke, jednu po jednu u svoju sobu. Grdio ih je da nisu pravilno očistile stan i prskao im biber-sprej po licu. Ubrzo posle toga, kada je zaspao, devojke su ga napale nožem, čekićem i biber-sprejom, nanevši mu smrtonosne rane po glavi, vratu i grudima. Otkriveno je da ima više od 30 rana nožem.

Tada su pozvale policiju i uhapšene su na licu mesta. Istraga je ubrzo otkrila opsežnu istoriju nasilja u porodici. Kačaturijan je redovno tukao svoje ćerke tokom tri godine, mučeći ih, držeći ih kao zatvorenice i seksualno ih zlostavljajući. Taj dokaz protiv njihovog oca navodi se u njihovim optužnicama.

Objavljeni su i snimci koji pokazuju kako se otac iživljavao nad ćerkama. Tokom istrage, sestre su demonstrirale policiji kako su ubile oca nasilnika. Kako kaže Angelina, sve se dogodilo spontano, nijedna devojka nije sledila nikakav plan. Štaviše, Kristina (najstarija sestra) pokušala je do poslednjeg časa da odvrati ostale od ubistva.

U vreme ubistva, otac je spavao u svojoj sobi, isprva su mu prišle samo Angelina i Marija. Prva se leve strane, bila je naoružana čekićem. Druga sa desne strane, držeći nož u rukama.

- Prvi udarac je bio nožem, probudio se, a onda sam ga udarila čekićem, ne sećam se, jednom ili dva puta - rekla je Angelina.

Marija je nanela još jedan udarac, nakon čega se Mihail probudio i pokušao da shvati šta se dešava. Tada su ga Marija i Angelina nekoliko puta udarale, a od udaraca je otac nasilnik preminuo na licu mesta.

Pročitajte još

Međutim, kada su pozvale policiju ipak su rekle da je otac popio preveliku dozu pilula i da mu nije dobro. Presude protiv tri sestre još nema. Devojke su na sudu izjavile da im se otac rugao, zabranio im da izlaze iz kuće i čak ih silovao. Jedna od sestara izjavila je da ju je otac nagovarao na oralni seks i naterao je da se skine u potpunosti.