Najnovije vesti
Zabava
kevin spejsi boravak u beogradu

Kevin Spejsi je otišao iz Beograda, postoje mesta na kojima ga NIKO NIJE VIDEO, ali smo ga razotkrili

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi u ponedeljak, 7. oktobra, doputovao je u Beograd, a tokom boravka u srpskom glavnom gradu obilazio je pozorište, galerije, ali i restorane.

Kevin Spejsi Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Kevin Spejsi

Spejsi je u ponedeljak iz Izraela doputovao u Beograd i već u prvima satima svog boravka u Srbiji obišao je Narodno pozorište.

- Bila nam je u toku proba, jer večeras imamo premijeru predstave “San letnje noć projekat Šekspir”, reditelja Kokana Mladenovića. Kolege iz obezbeđenja su zvale direkciju Drame da kažu da je jedan poznati američki glumac došao i da želi da vidi neku predstavu koja se trenutno igra. Mi smo mislili da se neko šali, pa je kolega sišao da vidi ko se igra sa nama. Otišao je do portirnice i kada se vratio rekao je da ipak nije šala i uveo Kevina u direkciju Drame. Kevin je ljubazno pitao da li ima neka proba u toku i rekao da bi voleo da vidi - ispričala je za "Blic" pre dva dana Jasmina Urošević, producent u Drami Narodnog pozorišta.

Nakon što je posetio Narodno pozorište, gde se i fotografisao sa srpskim glumicama Vanjom Milačić i Marijom Vicković, Kevin se sa svojim menadžerom Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored reke.

Pročitajte još

U utorak je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavio razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka, ponovo se upustio u upoznavanje Beograda.

Kevin Spejsi
Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Kevin Spejsi

Spejsi je obišao i nekoliko galerija i izložbi u centru grada, a iako je uspeo da tamo prođe neprimećeno, saznali smo gde se kretao. Potom se u večernjim satima uputio u jedan prestonički restoran.

Kevin Spejsi sa porodicom Đoković
Foto: M. Štulović / RAS Srbija
Kevin Spejsi sa porodicom Đoković

Tamo mu je društvo, između ostalih, pravio i brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković. Holivudski glumac jeo je ajvar i čorbu, pio je žestinu i kiselu vodu, a sa Đokovićem je pričao o filmovima, humanitarnom radu, ali i Novakovom načinu ishrane.

Iako se u početku sumnjalo da je Kevin Spejsi u Beograd došao zbog rada na tajnom projektu, kako je "Blic" saznao razlog njegove posete nije bio poslovne prirode. Naime, kao što smo već pisali, on je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

Pročitajte još

Spejsi nije, poput većine holivudskih zvezda, sa sobom vodio obezbeđenje i pratnju, već je sve vreme bio u društvu samo svog menadžera Evana Lovenštajna, sa kojim ga je paparaco "Blica" i uslikao.

Glumac je danas u prepodnevnim časovima napustio Srbiju i sa aerodroma "Nikola Tesla" otišao u London, a još fotografija nastalih tokom njegovog boravka u Beogradu pronaći ćete u galeriji.