REZZIME DANA (utorak): Will Grigg's on Fire

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.10.19. | 23:02

Pogledajte ko vam je 8. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

SANDERLEND - GRIMZBI (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:2
Daleko su Crne mačke od nekada nepredvidivog člana Premijer lige, trenutno su u Ligi 1, muče se organizaciono i finansijski, ali su i takvi uspeli da savladaju goste iz ranga niže. Doduše, morali su baš da se pomuče. Najpre su gubili, pa preokrenuli, devet minuta pre kraja primili gol za 2:2, ali je sad već čuveni Irac Vil Grig u 86. minutu upalio svetla na Stadionu svetlosti.

SOLIHAL - SATON JUNAJTED (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:0
Prilično lako zaokružen kec u Zapadnom Midlendu. Domaćin se bori za plasman u viši rang, uglavnom bodove skuplja na svom terenu, što je dokazao trećom vezanom pobedom kod kuće. Golovi su padali na vreme, posle 20 minuta pogodio je Bizli, a trijumf iz penala, 17 minuta pre kraja, pečatirao Rajt.

IPSVIČ - DŽILINHEM (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 4:0
Izuzetno lagan posao za domaćina na Portman roudu. Tim Pola Lamberta opravdao je status lidera na tabeli Lige 1, po dva gola dao je u oba poluvremena, upisao petu uzastopnu pobedu i pokazao da je ozbiljan kandidat da se ekspresno vrati u Čempionšip.

JEOVIL - VOKING (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 3:1
Sve je na Hjuiš Parku bilo gotovo posle prvih 45 minuta kada je Taun stigao do velikih tri golova prednbosti. Da vam nabrajamo strelce za Jeovil teško da vam išta znači, rećićemo samo da utešni pogodak za goste nije ugrozio keca na ovom paru. Lepa kvota je uhvaćena.

SAUT ŠILDS - STEJLIBRIDŽ (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1
Izgledalo je sve lako posle prvih 45 minuta kada su favorizovani domaćini poveli, ali je situaciju zakomplikovao izjednačujući pogodak Stejlbridža u 76. minutu. Učinilo se tada da će meč biti završen podelom bodova, ali se onda dogodilo pravo malo čudo i pogodak kvlaitetnijeg domaćeg tima za trijumf u 91. minutu. Namučliste se, ali kec je uhvaćen.

PRECRTANO

VIKOMB - STIVENIDŽ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:1
Veliko iznenađenje na Adams parku. Stivenidž je poslednji tim na tabeli Lige 2, u prvih 12 kola nikog nije pobedio, samo je pet remija izvukao, ali je večeras uradio nešto što niko nije očekivao. Prošao je dalje u takmičenju za EFL trofej ranim golom Džejsona Kolija, već iz šestog minuta.

HALIFAKS - ŠORLI (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 0:0
Trebalo je ovo da bude zicer za lidera na tabeli Nacionalne lige. Halifaks je prethodno dobio dva meča bez primljenog gola, i na ovom je imao više od igre, čak sedam šuteva u okvir, još šest pored, terensku inicijativu, ali su gosti koji su pri dnu tabele uspeli nekako da se odbrane i spotaknu vas.

HEREFORD - TAMVORT (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0
I revanš okršaj između ova dva rivala završen je najnepopularnijim rezultatom. Domaći su imali više od igre, navaljivali ozbiljno no gol Tamvorta, ali se mreža gostiju nijednom nije zatresla tokom 90 minuta. Posle svega meč je otišao u produžetke, ali to ne treba da vas zanima pošto kec nije došao.

BOV&PIT - KANVEJ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1
Da će biti problema sa kecom na ovom meču dalo se naslutiti posle samo 15 minuta kada su gosti poveli pogotkom iz odbitka. Dugo je Bovers jurio da stigne prednost Kanveja i na kraju uspeo to da učini i to malo i nehotice pošto je centaršut sa boka završio iznenada u mreži gostiju. Međutim, to je bilo sve od Boversa na ovom meču, nisu uspeli potpuno da preokrenu rezultat.

OKSFORD - PORTSMUT (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:2
Zanimljiv je duel odigran na Kasam stadionu, otvorili su ga domaćini vođstvom u 21. minutu, ali je Portsmut stigao do izjednačenja u samom finišu prvog poluvremena. Da će kec teško doći bilo je jasno u 85. minutu kada su gosti poveli sa 2:1, a slaba vam je uteha saznanje da je Oksford na kraju stigao do izjednačenja u 91. minutu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara