Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Šta biste uradili da osvojite desetine hiljada evra, a zatim čujete da nema ništa od isplate? To se desilo jednom Bosancu i EVO KAKO JE REAGOVAO

Šta biste uradili da osvojite desetine hiljada evra, a zatim čujete da nema ništa od isplate? To se desilo jednom Bosancu i EVO KAKO JE REAGOVAO

Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je jedna osoba osvojila oko 34.500 evra (69.000 KM) na aparatu za igre na sreću u sportskoj kladionici, te da odgovorna osoba u kladionici neće da mu isplati novac uz obrazloženje da je došlo do greške, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

kladjenje Foto: večernji.ba/ilustracija / Arhiva
kladjenje

Ovaj slučaj dogodio se juče oko 14.30 časova u sportskoj kladionici na Sokolcu.

Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mesta i po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu privremeno oduzeli aparat radi veštačenja, kao i preduzimanja drugih mera i radnji na rasvetljavanju krivičnog dela prevara.

Policija iz Trnova je prilikom kontrole putničkog automobila "smart", kojim je upravljao Nj. R, utvrdila da se samo na prednjem delu automobila nalazi registarska oznaka koja ne pripada navedenom autu, kao i da je registracija istekla. U saopštenju je navedeno da je Nj. R. kontrolisan juče u 9.45 sati na području opštine Trnovo.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv Nj. R. biće dostavljen izveštaj o počinjeniom krivičnom delu posebni slučajevi falsifikovanja isprava, prenosi Srpskainfo.