LEPI MIĆA NAPAO BOJANIĆA DA JE ALAV NA PARE: Zvao si pevače u kuću na moru pa im naplatio!
Foto: Damir Dervišagić

Optužbe

LEPI MIĆA NAPAO BOJANIĆA DA JE ALAV NA PARE: Zvao si pevače u kuću na moru pa im naplatio!

Stars -

Bruka: Niko nije kod njega bio besplatno. Zvao ih je namenski. To su Brena, Viki Miljković i Zlata Petrović. Mene je častio pilećim paprikašem, rekao je zadrugar

Miloš Bojanić zvao je kolege iz „Granda“ u goste u njegovu kuću na Crnogorskom primorju, a kasnije im to naplaćivao, tvrdi Lepi Mića!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Zadrugar je optužio kolegu da je iskorišćavao pevače, a Miloš to negira:

- U moju kuću na moru je dolazilo mnogo ljudi. Ja se ne sećam da je on bio kod mene - počeo je, a Mića ga je napao.

foto: Dragan Kadić

- Nisam ja dolazio, ja sam bio pozvan. Nisam ja naišao kao turista. Zvao me je gospodin, zvao me na pršutu, vino, ribu, a ja jeo pileći paprikaš - rekao je Mića, a Bojanić je počeo da se brani.

foto: Marina Lopičić

- Moja kuća je hotel, poslovni objekat. Tamo dolaze poznanici, prijatelji, kolege, fanovi iz inostranstva. To je javni objekat.

Lepi Mića je tada rešio da otkrije kako je Miloš na kvarno zvao kolege u Baošiće.

- Niko nije došao na spavanje koga nije pozvao. Miloš je zvao sve svoje kolege iz „Granda“ da budu gosti, i sve im je naplatio. Nikada niko nije kod njega bio besplatno. Namenski ih je zvao. To su Lepa Brena, Viki Miljković, Zlata Petrović i drugi. Mene je častio pilećim paprikašem na 40 stepeni - rekao je Mića, a zadrugari su se smejali.

Kontaktirali smo sa Zlatom Petrović:

- Miloša i njegovu porodicu volim i u Baošiće idem 15 godina. Što se tiče plaćanja, naravno da sam plaćala. Zamislite, dođete negde svake godine da letujete u vreme sezone, a da ne platite. Pa mora čovek da pokrije troškove. Uvek je davao normalnu cenu. Zaista, uvek je bilo lepo tamo.

(Kurir.rs / J. Stuparušić / Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track