Na Enfildu odahnuli, Salah lakše povređen

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.19. | 12:00

Stradao zglob protiv Lestera

Poslednji minuti meča između Liverpula i Lestera obilovali su događajima. Najpre velika briga za navijače, kada je u 92. minutu Mohamed Salah morao da izađe iz igre zbog povrede zgloba, a onda velika radost, zbog gola za pobedu u 95. minutu.

Kada se buka od proslave stišala, ostalo je pitanje šta se dogodilo sa Salahom, koliko će morati da odsustvuje sa terena, baš sada kada je Liverpul u sjajnoj formi u domaćem prvenstvu. Sa osam bodova više od Sitija posle osam kola.

Izabrane vesti

Današnja vest iz kluba je oraspoložila navijače: Salah je lakše povređen! Snimak zgloba u bolnici je pokazao da nema teže povrede, tako da će Egipćanin nastaviti tretmane, da bi se što pre oporavio i vratio na teren, ali po svim procenama, ne bi trebalo da preskoči prvu narednu utakmicu, protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

Salaha je pokosio igrač Lestera Hamza Čaudri, a trener Liverpula Jirgen Klop je posle meča rekao da je taj start bio „pakleno opasan“.

Dobio je Egipćanin poštedu od svog fudbalskog saveza, da ne mora da dolazi na okupljanje reprezentacije za meč sa Bocvanom sledećeg ponedeljka.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara