KURIR ZAVIRIO U ŠMINKERNICU TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ivana bez šminke, Kajmakoski kao Šaćiri!
Foto: Damir Dervišagić, EPA/Laurent Gillieron

Iza kulisa

KURIR ZAVIRIO U ŠMINKERNICU TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ivana bez šminke, Kajmakoski kao Šaćiri!

Stars -

Šou: Dok je sušio nokte pripremajući transformaciju u Tejlor Svift, makedonski pevač prekrstio je ruke u položaj albanskog dvoglavog orla, a Petersova je bežala od fotografa

U emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ ovog petka gledaćemo mnoge zanimljivije imitacije, a naša ekipa zavirila je iza kulisa i uhvatila zanimljive trenutke u šminkernici, gde su se poznate ličnosti kao takmičari pripremale za svoje performanse.

Nama su pažnju privukli ponajviše Ivana Peters i Danijel Kajmakoski - ona licem, a on gestikulacijom. Popularna pevačica je, čim je ugledala fotografe, brže-bolje pokušala da zbriše, pa se čak krila iza pojedinih kolega, ali nije mogla da se sakrije od našeg objektiva. Ivana će u sledećoj epizodi biti Željko Bebek. Danijel Kajmakoski bio je vidno raspoložen na setu, pa se sve vreme smeškao i zabavljao. Kako bi potpuno ušao u lik popularne pevačice Tejlor Svift, on je nalakirao nokte, a dok ih je sušio, prekrstio je ruke tako da je podsetio na pokrete Đerdana Šaćirija, švajcarskog fudbalera, koji je takvom gestikulacijom svojevremeno proslavio pogodak protiv Srbije.

I ostali učesnici dobro su se zabavljali dok su ulazili u svoje likove, što je zabeležila naša ekipa. Podsetimo, ove godine u TLZP nema novih takmičara, već su okupljeni najbolji iz prethodnih sezona, a pored Danijela, Ane, Kebe, Šašića i Petersove, tu su i Edita Aradinović, Nenad Pagonis i drugi.

KEBA GLEDA TIKETE, A SLUŠA ŽENU

foto: Damir Dervišagić

Dragan Kojić Keba dobio je zadatak da „skine“ Zdravka Čolića, a na snimanju nove epizode koristio je svaku slobodnu priliku da gleda da li je prošao tikete na kladionici. U jednom trenutku je razmenjivao poruke i sa suprugom Oljom, obaveštavajući je dokle su stigla snimanja i kako se snalazi.

ANA ŠTAPIĆEM ZA UŠI SKIDALA VIŠAK ŠMINKE

foto: Damir Dervišagić

Anu Kokić uhvatili smo dok je strpljivo sedela i čekala da joj šminkeri nameste masku koju su napravili za nju. Pevačici je zasmetalo previše šminke, pa je u jednom momentu uzela štapić za uši kako bi lakše skinula sloj pudera.

OGLEDALCE, KO JE NAJLEPŠI NA SVETU

foto: Damir Dervišagić

Marija Kilibarda, voditeljka TLZP, blistala je u predivnoj odevnoj kombinaciji, a da joj se dopalo kako je izgledala, dokazuju i naše fotke na kojima se fotografiše mobilnim telefonom. Pućila se i osmehivala, a kada ju je drugarica pozvala, ona se javila preko video-poziva i nastavila da se smeje i šalje poljupce.

ŠAŠIĆ NE MOŽE BEZ FUDBALA

foto: Damir Dervišagić

Željko Šašić pauze između snimanja i šminkanja koristio je da malo predahne uz najvažniju sporednu stvar za muškarce - fudbal. Folker je na svom mobilnom uređaju pratio utakmicu, a u tome mu se pridružio i dečko glumice Katarine Bogićević, koja je takođe jedna od učesnica.

Kurir.rs/Marija Trajković Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja