Tramp ukinuo vize Poljacima

Sjedinjene Američke Države su ukinule vize Poljacima. Još samo četiri članice Evropske unije (Hrvatska, Bugarska, Rumunija i Kipar) ostale su u viznom režimu sa SAD.

Sjedinjene Dražave su ukinule vize Poljacima, objavio je predsednik Donald Tramp. Tako za poslovni ili turistički boravak u Americi do 90 dana, Poljacima neće biti potrebne vize.

"Poljska je zemlja sa sjajnim ljudima. Imamo dosta Amerikanaca poljskog porekla koji žive ovde. To znači da će ljudi iz Poljske lako moći da putuju ovamo. Pokušavali su ovo mnogo, mnogo decenija. Ja sam to uradio za poljski narod, u čast svih Poljaka u Sjedinjenim Američkim Državama. Zbog toga sam veoma zadovoljan", rekao je Tramp.

Posle ove odluke, od članica Evropske unije, vize su potrebne Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumuniji i Kipru.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво