FOTOGRAFIJE UŽASA KOD BATAJNICE: Auto se velikom brzinom podvukao pod kamion, poginuo vozač

Novosti Online/M. K.

05. 10. 2019. u 07:18

Saobraćajna nesraća dogodila se na Novosadskom putu. Sudarili su se automobil i kamion

ФОТОГРАФИЈЕ УЖАСА КОД БАТАЈНИЦЕ: Ауто се великом брзином подвукао под камион, погинуо возач

Print screen Pink

Došlo je do teške saobraćajne nesreće jutros na autoputu Beograd-Novi Sad, pre skretanja za Batajnicu u kojoj je poginula jedna osoba, a dve su povređene saznaju “Novosti”. Do udesa je došlo kada su se sudarila dva automobila i kamion.

Pročitajte još: OTAC VOZIO TRAKTOR, SIN NASTRADAO: Majka skočila pod točkove i slomila ruku pokušajući da ga spase

U udesu su učestvovali, "folksvagen" hrvatskih tablica, "mercedes" i kamion srpske registracije. Na licu mesta stradao je vozač (50) iz hrvatskog automobila.

Prema prvim rezultatima istrage “folksvagen” se velikom brzinom podvukao pod kamion, kome otkinuta zadnja osovina, i oba točka na njoj. Kamion se prevrnuo na bok, dok je auto završio na krovu, a onda je naleteo “mercedes”.


Print screen Pink

Print screen Pink


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

mislim,kada bi se uzeo prosek...

05.10.2019. 08:45

...U Kolubarskoj i Cerskoj bici,manje se ginulo???!!!Ovo vise nisu drumovi....To su gubilista!I to nije sve!"Poprista" su svuda!U sumi,na njivi,u pogonima,rekama potocima,vrtacama...U skolama,ako se uceniku ne obratis sa:Vasa visosti,polupace ti lobanju.Drugi za svoja prava,zrtvuju moju slobodu kretanja,zivljenja???I onda gle cuda,smiluju se da mi to sve vrate,u dane,kada i nije vazno,da li cu do parka stici,pola sata ranije ili kasnije.Samovlasce udruzenja...A sta ako se rzbukti?Ginemo!Ko muve

vozac

05.10.2019. 22:11

nisu ovo vozila za srbe ,pogotovo ne za nase puteve ni za nase vozace,mentalitet i ova vozila nisu jedno za drugo

Velimir

05.10.2019. 22:27

Tamić nije kamion već krš koji ne može da ide brže od 50 km/h i ima užasne kočnice i upravljački mehanizam i pretstavlja opasnost na putevima,vozilo staro preko 40 godina i nije mi jasno zbog čega je dozvoljeno da se registruje i vozi po našim putevima...

Стојан

06.10.2019. 20:07

@Velimir - Не лупај глупости идиоте каве везе има тамић кад се ова будала закуцала у њега.