Bivše studentkinje tuže holivudskog glumca zbog seksualnog zlostavljanja

Holivudskog glumca koji je jedno vreme držao praktičnu nastavu, tuže njegove dve bivše studentkinje za seksualno nedolično ponašanje.

Život

Izvor: B92

Subota, 05.10.2019.

09:20

Bivše studentkinje tuže holivudskog glumca zbog seksualnog zlostavljanja
Foto: Gettyimages/Dimitros Kamboiuris

Glumac Džejms Franko koji je osvojio Zlatni globus navodno je zloupotrebio svoj položaj da bi imao "seksualno nedoličan odnos s nekim studentkinjama", a ako bi ga odbile davao bi im lošije ocene i uskratio bi im pojavljivanje u njegovim filmovima, navodi se u tužbi.

Kako piše Sky News, Sara Titer-Kaplan i Toni Gal kažu da je Franko pokušao da stvori grupu mladih žena koje bi bile izložene seksualnom iskorišćavanju u ime obrazovanja. U tužbi, podnetoj sudu u Los Anđelesu, piše da su se navodne zloupotrebe dogodile u Studiju 4 koji je u vlasništvu Džejmsa Franka, koji je otvoren 2014. godine, a zatvoren 2017. godine.

Tvrdi se da su studentkinje bile primorane da učestvuju u eksplicitnim scenama seksa, što inače, prema rečima ovih žena, nije standard u filmskoj industriji. One, između ostalog, traže odštetu i uništavanje bilo kakvih snimaka scena seksa u kojima se pojavljuju, prenosi klix.ba. Takođe, zahtevaju od suda da omogući da se u ovu parnicu uključe i druge žene koje su, prema njihovim rečima, zlostavljane.

Isto tako, glumica Violet Palej optužila je kolegu Džejmsa Franka da ju je prisiljavao na oralni seks u njegovom automobilu, a navodi se kako je on pokušao da zavede njenu 17-godišnju prijateljicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: