POSLE PUCNJAVE U BAVARSKOM GRADU ABENSBERGU: Motiv ubistva državljanina Srbije i dalje misterija

I. S.

05. 10. 2019. u 08:12

U oba slučaja pucali su "Kosovari, odnosno kosovski državljani", a ubice i žrtve su se poznavale

ПОСЛЕ ПУЦЊАВЕ У БАВАРСКОМ ГРАДУ АБЕНСБЕРГУ: Мотив убиства држављанина Србије и даље мистерија

Foto BILT TV

NEMAČKA policija našla se pred velikom zagonetkom tokom istrage dve pucnjave u sredu uveče, u bavarskom gradiću Abensbergu, u kojima je jedan državljanin Srbije ubijen na licu mesta, a drugi se bori za život. Prema pisanju nemačkog portala "Merkur", u oba slučaja, na srpske državljane pucali su "Kosovari, odnosno kosovski državljani", a ubice i žrtve su se poznavale i iz istog su regiona, objavili su tamošnji mediji.

Prema njihovom pisanju, "još postoji nepoznanica po pitanju nacionalnosti žrtava". Tabloid "Bild" tvrdi da je zapravo, reč o braći. Prva pucnjava dogodila se ispred prodavnice "Edeka", a druga tek nešto malo dalje. Posle dvočasovne potrage dvojica napadača (starosti 41 i 30 godina) su uhapšena, a u međuvremenu, mlađi od njih je pušten da se brani sa slobode.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Cika Nele

05.10.2019. 09:42

Da, prava je misterija zasto Siptari ubijaju Srbe svuda po svetu, ne samo na Kosovu... Da je obrnuta situacija, ni jedan Srbin ne bi bio pusten na slobodu i znao bi se motiv...

Nuclear Vlasta

05.10.2019. 09:43

Нема ту мистерије, довољно је што је србин.

Odavde

05.10.2019. 10:07

... dezinformacija u vezi žrtava: oni su takođe Kosovari, motiv: veliki novac, konkurencija, legalni biznis...ima nas vrlo malo Srba ovde tako da se svi znamo...

Aleksandar PP

05.10.2019. 17:55

Kosovari?!?! Šta je to, ko su oni? Što lepo ne napišete da se radi o obračunu Albanaca i južne Srpske pokrajine?! Koji bre kosovari? Da, oni ne priznaju Srbiju, ali zato putuju sa pasošima Srbije. Samo se pitam gde i kako su dobili te putne isprave?

Srđan, N. Beograd

18.10.2019. 13:13

@Aleksandar PP - Za pare sve dobiješ odmah i bez čekanja, pa i Kosovo je prodato isto za pare.