REZZIME DANA (petak): Favoriti se redom saplitali

Vreme čitanja: 4min | pet. 04.10.19. | 23:23

Pogledajte ko vam je 4. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

GRONINGEN - RKC VALVAJK (tip 1, kvota 1,45) - 3:0
Domaćin nije dozvolio ni najmanje iznenađenje na ovoj utakmici. U prvom poluvremenu je rešio pitanje pobednika zahvaljujući golovima Vejrika i Benšopa, dok je u nastavku meča Gudmunson postavio konačan rezultat. RKC igra katastrofalno i teško će sačuvati prvoligaški status u ovoj sezoni.

HERTA - FORTUNA DISELDORF (tip 1, kvota 1,85) - 3:1
Nikoga Herta nije mogla da pobedi u prva četiri kola nove sezone, imala je svega jedan bod na kontu i nalazila se na dnu tabele. U tri poslednje runde, međutim, četa hrvatskog stručnjaka Ante Čovića osvojila je devet bodova i probila se u sredinu tabele. Posle Paderborna i Kelna, momci iz Berlina tukli su večeras i Fortunu - 3:1. Što je posebno zanimljivo - prvi put od 1979?! 

Opširnije OVDE.

VOJVODINA - SPARTAK (tip 1, kvota 1,40) - 2:0
Nije bilo nikakve neizvesnosti u vojvođanskom derbiju. Domaća Vojvodina lagano je savladala Spartak na svom Karađorđu, pa će večeras prenoćiti na liderskoj poziciji Linglong Superlige - 2:0 (2:0). Lale su čitav posao razrešile u završnici prvog poluvremenu, zahvaljujući raspoloženom dvojcu Bojić - Nikolić. Obojica su zabeležili po gol i asistenciju, zahvaljujući kojima je ekipa Nenada Lalatovića prekinula niz utakmica na svom terenu bez pobede, koji traje još od početka avgusta. U međuvremenu Lale nisu uspele da savladaju TSC (2:2), Crvenu zvezdu (1:2) i Voždovac (1:2).

Opširnije OVDE.

RID - VORVARTS (tip 1, kvota 1,38) - 1:0
Delovalo je da neće biti ništa od keca u Ridu, ali je onda domaćin u finišu nekako uspeo da dođe do dragocenih bodova i treće prvenstvene pobede u nizu, kojom je zadržao korak za vodećom Austrijom iz Klagenfurta. Strelac odlučujućeg pogotka na utakmici bio je defanzivac domaćina Takougandi u 85. minutu.

PRECRTANO

ŠTUTGART - VEHEN (tip 1, kvota 1,33) - 1:2
Prvi favorit za prvo mesto u nemačkoj Cvajti i uz Hamburger glavni pretendent na direktan plasman u Bundesligu - Štutgart, doživeo je prvi poraz u sezoni. Švabe su potpuno neočekivano pale u sudaru sa novim ligašem Vehenom (2:1) i to pred svojim navijačima, dok je ovo druga uzastopna pobeda momaka iz Vizbadena. 

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - ANTALIJA (tip 1, kvota 1,45) - 0:1
Posle remija u derbiju sa Galatasarajem, evo i poraza za Fenerbahče. Stadion Šukru Saradžoglu šokirala je Antalija, koja je slavila zahvaljujući golu Ufuka Akjola, posle kontranapada u šestom minutu utakmice - 0:1 (0:1). Ostatak meča protekao je u neuspešnim naletima domaćeg tima, koji je imao 24 udarca ka golu protivnika i posed lopte 75 posto, ali nijedan od njih se nije našao iza leđa Ruda Bofana. Ersun Janal je pokušao da promeni situaciju u napadu uvođenjem iskusnog Melvuta Erdinža, ali ni to nije donelo rezultata, pa su bodovi otišli iz Istanbula.

Opširnije OVDE.

BETIS - EIBAR (tip 1, kvota 2,10) - 1:1
Eibaru izgleda baš prijaju klubovi iz Sevilje. Pre desetak dana na svojoj Ipurui srušili su Sevilju nakon što su bili u zaostatku dva gola, a evo večeras su sapleli i Betis, i to njegovom Benito Viljamarinu - 1:1. Četa trenera Mendilibara trenutno je u seriji od četiri meča bez poraza, sakupila je osam bodova i smestila se u zlatnu sredinu tabele španske La lige.  

Opširnije OVDE.

AMIJEN - MARSELJ (tip 2, kvota 2,30) - 3:1
Brod iz Marselja nastavlja da tone i deluje kako ga ništa ne može zaustaviti. Nakon tri vezana remija, ekipa Andrea Viljasa Boasa nadala je da će konačno pobediti i uhvatiti priključaj za ovodećim ekipama, ali je u Amijenu doživela novi poraz - 1:3 (1:2). Bilo je to istorijsko slavlje domaćina nad slavnim protivnikom, nakon serije prilično laganih poraza.

Opširnije OVDE.

NORDSJILAND - LINGBI (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:1
Iznenađenje u Farumu. Nordsjiland je vodio 45 minutas utakmice zahvaljujući golu Rigarda Jensena u 23. minutu, ali je popustio u nastavku, pa se Lingbi radovao osvajanju jednog boda. Strelac izjednačujućeg gola na utakmici bio je Rezan Korlu u 68. minutu, posle čega domaćin više nije imao snage da dođe do nove prednosti.

LORIJAN - AJAČIO (tip 1, kvota 1,80) - 0:0
Bio je to obračun ekipa iz vrha francuske druge lige. Iako su napadački potentne ekipe u pitanju, nije bilo golova, pa je utakmica završena sa 0:0. To možda više odgovara domaćinu koji je zadržao prvu poziciju na tabeli, mada je imao ofanzivu i šanse koje je mogao da pretvori u golove...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara