Kosan svestan, sve osim pobede u Šapcu problem za Radnički

Autor: Beta Beta
petak 04.10.2019.
14:56
Izvor: Beta

Utakmica će se igrati sutra od 18 časova.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je danas da je utakmica sa Mačvom veoma bitna jer bi se nastavili problemi u slučaju neuspeha na tom gostovanju.

"Pred nama je izuzetno bitna utakmica. Nama bi eventualna pobeda mogla mnogo da znači, čak smem da kažem da bi to mogla da bude naša prekretnica u sezoni. Vratili bi mir u ekipu i dobili prostor da za dve sedmice tokom predstojeće pauze dovedemo neke stvari u red i počneno da igramo bolje. Ako ne pobedimo u Šapcu, naši problemi će se nastaviti i zbog toga je bitno da budemo uspešni. Dobra igra i tri boda bi psihološki značili mojim igračima i zbog toga moramo dati sve od sebe da u Šapcu budemo na nivou. Dobro smo radili tokom ove sedmice i ja očekujem da ćemo protiv Mačve pokazati reakciju, jer ovi igrači definitivno mogu puno bolje od onoga što su do sada pružili", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će u subotu gostovati Mačvi u 11. kolu Superlige Srbije.

"Nas ne sme da zavara to što je Mačva jedina ekipa u ligi bez pobede. Taj tim uopšte nije toliko slab i sigurno je da će se oni podići tokom sezone", kazao je Kosanović.

Trener niškog kluba ponovo ima problema sa kadrovskom situacijom.

"Kadrovska situacija je slična kao i pred duel sa Partizanom pre sedam dana. Ne mogu da računam na Riotu Nomu, Sašu Stojanovića i Veljka Batrovića, dok je stanje Stefana Đorđevića dosta bolje, jer je radio punom parom prethodnih dana, tako da bi on mogao da nam pomogne. Ova reprezentativna pauza će nam dobro doći i po ovom aspektu, pošto očekujem da posle nje svi ovi fudbaleri budu spremni da igraju", naveo je Kosanović.

Utakmica će se igrati sutra od 18 časova u Šapcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke