Jet set

Deu Đurđević tri puta vraćali iz smrti

Deu Đurđević tri puta vraćali iz smrti
Foto: N.N. | Deu Đurđević tri puta vraćali iz smrti

Dea Đurđević, voditeljica kojoj je u februaru ove godine autobus otkinuo ruku, progovorila je o nesreći i otkrila dosad nepoznate detalje.

Na seminaru Agencije za bezbjednost saobraćaja Dea je otkrila šta se događalo u prvim trenucima nakon nesreće i kako je samo željela još jednom vidjeti svoju majku i partnera Mladena Mijatovića. 

"Nisam se pomicala jer su to osnovna pravila prve pomoći koje znam. Trudila sam se ostati budna jer sam se uplašila smrti, mislim da se svako od nas plaši da umre i ne daj bože da budete u takvoj situaciji. Znala sam da ako imam unutrašnja krvarenja da možda neću preživjeti, držala sam oči otvorene kako bih vidjela mamu i Mlađu, jer sam ih željela vidjeti posljednji put. Oko mene je bilo mnogo ljudi, uglavnom su izašli iz autobusa ili su se tu našli i nijemo su me promatrali. Niko mi nije prišao pomoći, svi su gledali, vjerovatno su i oni bili začuđeni onim što vide. Bila je tu jedna kolegica koja mi je sve vrijeme govorila da će sve biti u redu. U jednom trenutku jedna djevojka je prišla da mi pomogne, saznala sam da je medicinski radnik i da se zove Marija Dimitrijević", ispričala je Dea.

 

Ona je takođe otkrila da je prolazila kroz brojne operacije, te da je čak tri puta umrla, ali doktori su je uspjeli vratiti u život. 

"Više od 20 operacija za život sam imala, primila sam više od 200 anestezija, za bilo kakav pokret su morali da me uspavaju kako bi mi srce moglo izdržati. Primala sam morfij dva i po mjeseca svaki dan 24 sata i na svaka četiri sata po neki analgetik u vrat. Umrla sam tri puta i svaki put su mi doktori uspjeli spasiti život", rekla je i dodala da su njeni najbliži jako teško psihički podnosili vrijeme koje joj je bilo potrebno za oporavak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Fiesta & disfrutando #love #ljubav #españa #uzivanje #odmor #napokon #nofilterneeded only

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije