Ponovo duel Inter-Barselona, ovog puta na "pijaci"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 03.10.2019.
22:16
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" bi mogli dobro da zarade.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Sinoć je viđen odličan meč na "Nou Kampu", Inter je pod Konteom čak i poveo u prestonici Katalonije, ali su domaći ipak stigli do preokreta zahvaljujući raspoloženom Suarezu. Naredna dva kola će biti ključna za Inter, prvo će dočekati Borusiju Dortmund a zatim i gostovati na "Signa Iduna park".

Konte ne odustaje od svoje 3-5-2 formacije, nekadašnji stručnjak Čelsija i Juventusa svoje rezultate i uspehe uvek bazira na dobroj odbrani. Tri štopera ispred Handanovića su Škrinjar, De Fraj i Godin, Urugvajac je stigao kao slobodan igrač ovog leta. Prošlog leta je to bio De Fraj koji je napustio Lacio, španski mediji pišu da će Holanđanin biti jedna od glavnih letnjih meta Barselone.

Soccer Netherlands Spain

Navodno su čelnici kluba spremni da ponude sumu od pedeset miliona evra, ili nešto manje ukoliko u transfer uključe Umtitija ili Todiboa. De Fraj je klučni igrač za Konteov tim, ali ovde bi mogli da dobiju veliki novac za igrača u koji nisu ni evro uložili kada je dolazio iz Rima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Friday, 04.10.2019
07:56
avatar
The_Matrix
Thursday, 03.10.2019
23:03

Hm, ne znam da li bi bas ponudili Umtitija, ali ako bi to uradili jos novac pride prihvatio bih sigurno

avatar
REVØLT
Thursday, 03.10.2019
22:44

Ulozili su davanjem novca ''na ruke'' prilikom potpisivanja ugovora kao i placanjem plate, poreza i doprinosa, puta i smestaja i obezbedjenja i podmirivanjem troskova treniranja i pripremanja...