Milošević: Momci, uživajte! Ovo je najbolja igra Partizana

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.10.19. | 19:53

Trener crno-belih kaže da se nervirao tokom gostovanja Astani, jer zna da tim može mnogo bolje

Melje Parni valjak! I to ne samo u Srbiji, ne protiv naših ekipa, već na međunarodnoj sceni, gde loših timova, kako to treneri znaju da kažu, nema. Otuda širok osmeh na licu Sava Miloševića kao izraz zadovoljstva posle prve, nadaju se crno-beli ne i poslednje, pobede u grupnoj fazi Lige Evrope.

Partizan se iz Astane – gde su poklekli mnogi timovi koji na Starom kontinentu nešto znače – vraća sa tri boda i sa izglednim šansama da polovinom decembra, kad mu prvak Kazahstana dođe u goste, overi plasmanu u nokaut fazu.
Zadovoljan sam svim stvarima koje smo tražili i insistrirali. Čak i više nego što sam očekivao, ali opet naša stara boljka mogla je da nas košta. Trebalo je da završimo meč ranije, mnogo šansi smo stvorili, ali moramo biti zadovoljni. Ovo je možda bilo najbolje izdanje Partizana”, rangirao je Savo Milošević prikaz iz „Astana arene“ na prvo mesto svih utakmica koje je vodio otkako je krajem marta nasledio Zorana Mirvkovića u Humskoj.

Izabrane vesti

Ono što može da raduje Grobare, osim rezultata, jeste stil, pošto je predstavnik Srbije sve vreme napadao. Čak i kad je dao prvi gol, išao je po drugi. Onda po još... Samo su ga Nenad Erić i odsustvo koncentracije sprečili da zabeleži jednu od najubedljivijih gostijućih pobeda u UEFA takmičenjima.
Stadion Astane je teško mesto za igru, isto važi i za protivnika, nije lako stvoriti do deset čistih šansi, situacije jedan na jedan sa golmanom protivnika. Sve čestitke momcima“.

Sledi petočasovni put za Beograd, koji će prema Miloševićevim rečima, biti jedini period kad će igrači moći da slave, jer ih već u nedelju čeka nastavak borbe za titulu i duel sa Voždovcem na Topčiderskom brdu.
„Jedino vreme u fudbalu je sat, dva posle meča, kada bi momke trebalo pustiti da uživaju kada to zasluže. Ovoga puta - jesu”.

Izveštači u Nursultanu zapazili su da je Milošević, uprkos povoljnom rezultatu, ispoljavao nervozu tokom meča.
Reč je o  detaljima koje vidimo sa klupe i kad dobro ide i mi moramo da reagujemo. Obično detalji koštaju skupo, nerviram se, jer znam da ekipa može još bolje”, izjavio je Savo Milošević.

FOTO: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara