Gift i Uroš Đurić u petak i subotu u Domu kulture

Ovog vikenda Novosađane u Domu kulture, novom klupskom prostoru u centru grada, očekuje svirka popularnog novosadskog sastava "The Gift", kao i nastup poznatog beogradskog umetnika Uroša Đurića.
Gift i Uroš Đurić u petak i subotu u Domu kulture
Foto: 021.rs
Najpre će u petak, 4. oktobra nastupiti novosadski kaver bend "The Gift". 
 
Uveliko poznat po autentičnom nastupu, frontmen Jovan Matić priprema sa svojim timom svirku britanskog rokenrola 80-ih i 90-ih, praćenu jedinstvenim performansom. Glas ćete ovog vikenda ostaviti uz najveće hitove sastava Depeche Mode, The Cure, Pet Shop Boys i drugih muzičkih legendi. 
 
Potom će u subotu, 5. oktobra glumac Uroš Đurić imati svoje veče. Umetnik u Dom kulture stiže sa svojim DJ nastupom "Nešto daš - nešto dobiješ", a organizatori posetiocima poručuju da se spreme za đuskanje.
 
Kako navode, ulaz na oba događaja je slobodan.
 
Podsetimo i da se čuveni novosadski sastav Atheist rap posle dužeg vremena vraća u klupski prostor u Novom Sadu i to 10. oktobra povodom obeležavanja 30 godina postojanja benda, a više o tom koncertu u Domu kulture čitajte OVDE.
 
Krajem meseca, 24. oktobra, Dom kulture će biti u znaku "splitskog đira", a u goste stiže bend koji je u Novom Sadu uvek isporučivao dobru energiju - TBF. Imena novih bendova koji će nastupiti u ovom novom i jedinstvenom prostoru u gradu biće poznata uskoro.
 
Doma kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič