ĆERKE SAM MORAO DA GUŠIM DVAPUT: Stravično pismo monstruma koji je ubio trudnu suprugu i dvoje dece (FOTO)

NovostiOnline

03. 10. 2019. u 12:56

Kris Vats (34) do detalja je opisao kako je pokušao da uguši svoje dve ćerke Belu (4) i Selest (3), pre nego što je zadavio trudnu suprugu Šanan u njihovom domu u Koloradu

ЋЕРКЕ САМ МОРАО ДА ГУШИМ ДВАПУТ: Стравично писмо монструма који је убио трудну супругу и двоје деце (ФОТО)

Foto printskrin / Kris Vats

Otac monstrum iz Kolorada, koji služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva trudne supruge i dve ćerke, u novom uznemirujućem pismu otrkio je kako je devojčice "ubio dvaput".

Kris Vats (34) do detalja je opisao kako je pokušao da uguši svoje dve ćerke Belu (4) i Selest (3), pre nego što je zadavio trudnu suprugu Šanan u njihovom domu u Koloradu.

Međutim, nakon pokušaja ubistva, devojčice su se probudile, u modricama i istraumirane. O ovome Kris nije govorio policiji, ali je napisao u pismu koje je poslao Šerilin Kendl, sa kojom je počeo da se dopisuje otkad je u zatvoru.

- Jutro, 13. avgusta. Prvo sam otišao u sobe devojčica, pre nego što smo se Šanan i ja posvađali. Prvo sam otišao u Belinu pa u Selestinu sobu, i uzeo sam njihov jastuk sa kreveta (da ih ubijem). Zato je uzrok smrti bio gušenje. Nakon toga sam se vratio u krevet i počeo da se svađam sa Šanan. Nakon što se Šanan onesvestila, Bela i Selest su se ponovo probudile. Nisam siguran kako se to desilo, ali bile su budne. Beline oči bile su modre, a obe devojčice su izgledale kao da su prošle kroz traumu - napisao je on.

U pismu je priznao da je ubistva planirao već neko vreme.

- 12. avgusta, kada sam stavio devojčice u krevet, znao sam da je to poslednji put. Dan ranije znao sam šta će se dogoditi i ništa nisam uradio da to zaustavim - priznao je on.

Takođe je priznao da je ženi dao snažan lek protiv bolova u nadi da će izazvati pobačaj, verujući da će tada moći biti sa svojom ljubavnicom Nikol.

- Mislio sam da bi bilo lakše biti s Nikol ako Šanan nije trudna - napisao je.

Prisetio se i trenutka kada su njegove ćerke, nakon prvog pokušaja ubistva, ušle u njihovu sobi i videle ga kako njihovu majku zamotava u posteljinu. Pitale su ga šta nije u redu sa njihovom mamom, a on im je odgovorio kako se ne oseća dobro.


- Devojke su samo trčale po kući i gledale me s uplašenim pogledima na licima. Bela je počela da plače, a Selest da jauče. Kakva je to bila noćna mora - napisao je on.

Rekao je kako ga je preplavio osećaj besa što su još uvek žive.


Ćerke Bela (4) i Selest (3), supruga Šanan / foto AP

Potom se odvezao sa telom supruge, umotanog u vreće za smeće, i sa ćerkama u kolima do udaljenog naftnog polja u vlasništvu njegovog tadašnjeg poslodavca.

Vozio se skoro sat vremena do mesta gde je ponovo ubio svoje ćerke.


- Bacio sam Šanan na zemlju, a onda sam se vratio do vozila i ćebe koje je držala Selest, stavio sam joj preko glave i ugušio je - napisao je.

Zatim je opisao kako je ubio Belu, koja je gledala kako ubija njenu mlađu sestru i baca je u rupu.

- Od sve tri, Bela je jedina koja se borila. Do kraja života čuću njen mekani glas kako govori: "Tata, ne!" Znala je šta joj radim. Možda nije razumela smrt, ali je znala da je ubijam - napisao je Vats.

Pismo će biti deo knjige "Pisma od Kristofera", koja će biti objavljena 7. oktobra.

Kris Vats služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, dve ćerke i nerođenog deteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)

Mikiboy

03.10.2019. 13:25

Monstrum nije dobra rec za ovo stvorenje. Za ovakve slucajeve treba pronaci jacu rec.

Drugo mišljenje

03.10.2019. 13:42

Za ovog demona sve je malo.I svaka kazna je malo.Da covek ne veruje da je ovo moguce.On piše,on se dopisuje.On,demon medju prvima do dj.....

Bog je milostiv, ili??

03.10.2019. 13:45

Primećujem da su ovakvi tekstovi uglavnom bez komentara. Čovek se toliko uzasne da nema šta da napiše. Ono što sigurno u celom svetu nedostaje, je humano obrazovanje, od vrtića i tokom svih stadijuma zivota. Ovu budalu niko nije naučio da će mu zena i deca opstati ako ih ostavi, da su ljubavnice prolazni zanos, itd... Nije normalan, to je jasno. Ali mozda, da ga je neko od malih nogu učio da ne nanosi bol, ne bi došlo do ovog

Драга редакцијо..

03.10.2019. 14:02

Ѕлочин је страшан, мало је рећи монструозан. Али, питање је зашто ми морамо да читамо о некаквим грађанским злочинима који су се догодили негде у белом свету. Зар сте спали на, веома ниски ниво жуте штампе, Курир, Ало, Б92, итд., па да на објављујете ове бомбастично и психолошки разарајуће вести. Немојте, ионако смо под притисцима са свих страна па нам лоше локалне вести из САД-а, Филипина, Уругваја, итд., уопште нису потребне.

Nenad

03.10.2019. 14:15

Dati ovakvom coveku dozivotnu kaznu je pobeda ludila nad razumom. Da narod mora da radi (da se od njih uzima porez zarad njegove dobrobiti) kako bi ovakav monstum ziveo?!! Cim se dokaze takvo delo smrtna kazna uz direktan TV prenos!

Syam

03.10.2019. 14:36

Zasto objavljujete ovakve stvari? I to kao udarnu best? Glorifikujete zlocinca, to je zapravo to. Zar mi moramo uviziti bedu Iz drugih zemalja, nemamo dovoljno mase? Sram da vas bude! Ovo je napad na nas dusevni mir (onoliko koliko ga imamo) I svest od ranog jutra.

Syam

03.10.2019. 14:42

Zasto ovakvi tekstovi I to kao udarne vesti? Zasto nam uvozite degradirane I monstruozne primere? Zar srbskom narodu nije dosta njegove muke pa mu trebaju ovakvi totalno degradirani primeri? Zasto NE napisati nesto prakticno, nesto sto moze da nas inspirise da budemo bolji ljudi, nesto od cega svaki Srbin moze imati korist? Psihopata svuda. Dosta vise!

SaleA

03.10.2019. 15:51

@Syam - Zato sto im je to zadatak. Koga boli ćoše za američku crnu hroniku. Psiholoski rat ba delu, i uveliko ga gubimo!

Р.Српска

03.10.2019. 14:46

казнити за као некад што су радили у древној Русији ....свезати га живога и ставити у гробницу и онда на њега ставити ковчеге малих анђела које је убио и закопати живога!Какав монструм

Stefan R.

03.10.2019. 15:01

Jedino što mogu kroz suze da napišem je da su prošle kroz pakao, ali da se sada raduju u Carstvu Božijem...

Драган П.

04.10.2019. 11:38

@Stefan R. - Није да је битно, али деца су његова. Ужас. Не знам да ли сам ишта горе чуо у животу...

Svetlana

07.10.2019. 18:41

@Stefan R. - Tvoja tvrdnja nije tacna. Napisao si nesto sto nije tacno...Zivim u Americi, pratila sam ceo slucaj kao i ostali u Americi i znam za sigurno da su i obe devojcice i dete u stomaku trudne supruge ovog monstruma bila njegova deca. Znaci, tvoja tvrdnja je netacno. Devojce su bile njegove cerke.

BRATEE

03.10.2019. 15:07

Čitam pa sve ne verujem u ovu pricu !!! Dali je ovo moguce braćo moja da monstruni postoje baš ovakvi...svoju decu ...zenu...nemogu sebi da dodjem !!!!!!

misko

03.10.2019. 15:31

Ovo nije covek ,ovo je djavo u telu covjeka .Ali nadamo se da ce biti smrtna kazna elektricna stolica.

Branko BG

03.10.2019. 15:41

Odavno sam deinstaliarao Kurir zbog ovakvih gluposti. Posle nekog vremena i Blic. Na korak sam da deinstaliram i vašu aplikaciju...

Emona

03.10.2019. 16:47

A zašto je ova vijest bitna za nas? U pravu je @Branko, sve je više crnih vijesti iz bijelog svijeta, monstruoznih postupaka bjelosvjetskih spodoba, pomućenih umova, događaja i doživljaja iz rijalitija a sve manje nečeg pametnog što čovjek može pročitati.

Raki

03.10.2019. 17:34

Jao jao... majko sveta... Pa svaki dan bi ga trebalo muciti,sve do kraja dozivotne. Idiot. Svoju decu...sirota deca... Trydnu zenu... jao

Tatjana

10.10.2019. 17:09

Iskreno, ne znam zašto sam pročitala tekst do kraja.Mnogo je tužno. Mislim da nije fer smrtna kazna, jer bi brzo završio. On je da se muči celoga života i svaki dan da mu bude teška robija.