Posle Marakane, zvanični poziv: Ruben Semedo debituje za Portugaliju

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.10.19. | 14:26

Fernadno Santos pozvao komadanta odbrane ekipe iz Pireja

Štoper Olimpijakosa Ruben Semedo dobio je premijerni poziv u reprezentaciju Portugalije. On se našao na spisku Fernanda Santosa za mečeve sa Luksemburgom i Ukrajinom, koji su na programu 11. i 14. oktobra, u kojima Portugalci imaju priliku da naprave ključne korake ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Ostaje da se vidi da li će Semedo ostvariti debitantski nastup na jednom od ova dva meča. Na spisku su se našli povratnici Rikardo Pereira, Žoao Mario, Bruma i Andre Silva, dok sa prethodnog spiska nema Danijela Karisa, Franskiska Fera, Renata Sančesa, Danijela Podensea, Žoaa Kansela i Dijega Žote.

Izabrane vesti

Portugalci se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu grupe B sa osam osvojenih bodova, jednim više od trećeplasirane Srbije, kao i pet bodova manje od vodeće Ukrajine, od kojih imaju i meč manje.

GOLMANI: Beto (Gectepe), Žoze Sa (Olimpijakos), Ruj Patrisio (Vulverhempton).

ODBRANA: Žoze Fonte (Lil), Mario Rui (Napoli), Nelson Semedo (Barselona), Rafael Guereiro (Dortmund), Ruben Dijas (Benfika), Rikardo Pereira (Lester), Pepe (Porto), Ruben Semedo (Olimpijakos).

VEZNI RED: Bruno Fernandes (Sporting), Danilo Pereira (Porto), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Pici (Benfika), Ruben Neves (Vulverhempton), Vilijam Karvaljo (Betis), Žoao Mario (Lokomotiva Moskva).

NAPADAČI: Bernardo Silva (Mančester Siti), Bruma (PSV Ajndhoven), Gonsalo Guedeš (Valensija), Rafa Silva (Benfika), Žoao Feliks (Atletiko Madrid), Andre Silva (Ajntraht), Kristijano Ronaldo (Juventus).


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara