NISMO ZASLUŽILI PORAZ! Trener Intera posle Barselone: Sudija Skomina je iskusan i ne sme da bude neko ko će da padne pod atmosferom Nou Kampa
Foto: AP

LIGA ŠAMPIONA

NISMO ZASLUŽILI PORAZ! Trener Intera posle Barselone: Sudija Skomina je iskusan i ne sme da bude neko ko će da padne pod atmosferom Nou Kampa

Fudbal -

Trener fudbalera Intera Antonio Konte izjavio je da njegov tim nije zaslužio poraz na Nou Kampu od Barselone (2:1) u Ligi šampiona.

Inter je posle prvog poluvremena vodio golom Lautara Martineza, vrebao iz kontre i drugi, ali je u nastavku Barselona preokrenula uz dva sjajna pogotka Luisa Suareza, prvi iz voleja, a drugi nakon solo prodora Lionela Mesija.

"Dobili smo komplimente, to je lepo, ali zaslužili smo više. Morali smo da iskoristimo šanse", rekao je Konte za italijanski Skaj posle utakmice.

foto: AP

Italijan je imao mnogo zamerki na suđenje Slovenca Damira Skomine.

"Na dresu sudija piše "respekt" i rekao sam mu da isto tako bi trebalo da bude recipročno. Da pokaže poštovanje prema onima koji igraju. Skomina je iskusan, sudio je i finale Lige šampiona i ne sme da bude neko ko će da padne pod atmosferom Nou Kampa", naveo je Konte i dodao da sada moraju da se "zaleče rane" i spremi za derbi sa Juventusom, klubom u kome se proslavio kao igrač i trener.

Veliki derbi Italije na programu je u nedelju na stadionu "Đuzepe Meaca".

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track