Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 3. 10. 2019.

| Zabava

"Džoker" i "Vojna akademija 5" premijerno u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
Džoker
Novine na repertoaru niških bioskopa; foto: printskrin

Krimi-drama o čoveku koji je klovn po danu i trudi se da postane stend-ap komičar noću, a koji otkriva da šala uvek završi na njegov račun, zarobljen između apatije i okrutnosti Džoker, premijerno će biti prikazan u bioskopima "Vilin grad" i "Cineplexx". Publika će moći da pogleda i peti nastavak Vojne akademije, kao i animirani film Jeti - snežni čovek.

U oba niška bioskopa publika će moći da pogleda neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Džokeru, a kako navode saznaće se kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija.

Artura Fleka tumači Hoakin Finiks, koji igra neuspešnog stend-ap komičara koji danju radi kao klovn. Njegov život je takav da mu se čini da je nasilje jedino rešenje.

On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen - navode iz bioskopa.

Domaći film Vojna akademija je takođe novina na velikom platnu bioskopa u Nišu, a u petom nastavku će junaci prolaziti kroz nove životne izazove. Danijel Stošić pokušaće da se vrati staroj ljubavi, letenju, a publika će moći da isprati i borbu za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, kao i borbu za potpomstvo Saše i Klisure.

U bioskopu "Cineplexx" kažu da će se deo glumačke ekipe pokloniti publici na specijalnim projekcijama.

Specijalne projekcije na kojoj će se publici nakon prikazivanja filma pokloniti deo glumačke ekipe, zakazane su za petak 5. oktobar u terminima od 20:00, 20:15, 20:30, 20:45 i 21 čas - kažu u bioskopu.

Novina je i animirani film Jeti - snežni čovek, koji će publiku povesti u epsku avanturu dugu više od 3.000 km, od ulica Šangaja do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, u Šangaju, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, upuštaju se u epsku avanturu spašavanja. Magičnom stvorenju daju ime Everest i kreću zajedno sa njim na najvišu tačku na Zemlji, kako bi ga vratili porodici kojoj pripada. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi Jetija vratili kući - dodaju.

U bioskopu "Vilin grad" je pored ovih na repertoaru i film Milošću božijom, koji govori o tri odrasla čoveka, njihovim traumama i o tome kako se bore sa samim sobom.

Vojna akademija 5; video: Art Vista

Džoker (Joker) trejler; video: Cineplexx Srbija

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: