Najnovije vesti
Slobodno vreme
Ko bude brz, može da dobije usisivač za samo 699 dinara

Ko bude brz, može da dobije usisivač za samo 699 dinara

Dolaze jesenji dani i svi vozači znaju da to znači kiša, blato, lišće i prašina u vozilima. Ne može se svaki dan ići u auto-perionicu, ali uz ovaj uređaj vam auto može biti čist svaki dan.

Ručni usisivač; pokrivalica Foto: shutterstock
Ručni usisivač; pokrivalica

Ručni usisivači za automobile su vrlo jednostavna i praktična rešenja: rade na struju iz upaljača, imaju produžetke za teško dostupna mesta i lako se čuvaju u gepeku, a mi smo vam izdvojili jedan koji ima čak i lampu za noćni rad. Za samo 699 dinara klikom na gruppi.rs uz ovaj usisivač će vam auto biti čist bez dodatnog trošenja vremena i novca.

Foto: Promo

Pogledajte koje još praktične stvari vam je izdvojio gruppi.rs:

Foto: Promo

Grundig detektor za dim sa alarmom jačine 90dB i lampicom koja treperi, čuvaće vaš stan bezbednim. Radi na baterije, lako se postavlja i modernog je dizajna, za samo 999 dinara na gruppi.rs.

Foto: Promo

KA-K07 Bluetooth zvučnik sa FM radijom u sebi za 2.699 dinara. Samo povežite svoj telefon ili lap top i slušajte omiljenu muziku bilo gde. Zvučnik može da reprodukuje pesme sa memorijske kartice, USB-a ili telefona, na akciji gruppi.rs

Foto: Promo

Savršeno sedište za pse i mačke. Njima će put biti udoban a vama automobil čist uz ovo sedište na akcijskoj ceni od 899 dinara samo na gruppi.rs.

Foto: Promo

Cipelarnik za čak 42 para cipela koji lako možete sklopiti i preneti na drugo mesto. Ovaj elegantan i praktičan cipelarnik je na akciji i možete ga kupiti na gruppi.rs za samo 2.399 dinara.

Foto: Promo

Digitalni merač pritiska u gumama po ceni od 599 dinara. Proverite pritisak u gumama i tako uštedite na gorivu, danas na akciji na gruppi.rs

Foto: Promo

Full HD kamera za auto kako biste uvek imali snimljen saobraćaj za dokazivanje na sudu ili u osiguravajućoj kući. Kamera snima i zvuk i prima do 32GB SD memorijske kartice, na akciji za 1.399 dinara klikom na gruppi.rs.

Foto: Promo

Protočna slavina koja sama greje vodu i tako zamenjuje klasičan bojler koji troši dosta struje, po ceni od samo 3.199 dinara. Slavina momentalno greje vodu u neograničenim količinama, danas na akciji na gruppi.rs

Foto: Promo

Grunding lampa koja je veoma praktična i mobilna, može biti vaša za 699 dinara, samo na gruppi.rs. Lampa je pogodna i za kampovanja, terasu, a puni se jednostavno - solarno ili preko USB kabla.

Foto: Promo

Sve više se vraćaju u upotrebu retro konzole, samo što dolaze sa već ugrađenim igricama, što znači da vam ne trebaju desetine kaseta, a i baterije su im dosta jače. Jednu ovakvu retro konzolu, sa 168 ugrađenih igrica, možete kupiti za samo 2.499 dinara na gruppi.rs.

Foto: Promo

Möller 3 u 1 kofer alata u kom se nalaze bušilica, brusilica i ubodna testera. Veoma praktičan i funkcionalan alat za samo 5.999 dinara, na gruppi.rs sa kojim ćete moći da obavite gotovo sve poslove koji su vezani za bušenje, brusenje i sečenje.

Foto: Promo

Dunlop steznik za koleno stimuliše cirkulaciju krvi i smanjuje oticanje nogu. Može ublažiti bol u kolenu i iritaciju zglobova, samo za 329 dinara, na gruppi.rs.

Foto: Promo

Kuvajte brzo i jednostavno uz indukcionu ploču od 220W. Greje pomoću elektromagnetne energije i toplota ide direktno na posudu, bez grejanja okolnog prostora. Male dimenzije, savršena za manji prostor ili putovanja. Na akciji 3.999 dinara samo na gruppi.rs

Foto: Promo

Star master projektor zvezda po ceni od 499 dinara. Unesite u svoju sobu hiljade zvezda i tako je učinite zanimljivijom i romantičnijom, na akciji gruppi.rs