REZZIME DANA (sreda): Zbog Liverpula ste se znojili, Lajpcig vam je uništio veče

Vreme čitanja: 5min | sre. 02.10.19. | 23:13

Pogledajte ko vam je 2. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

SLAVIJA PRAG - BORUSIJA DORTMUND (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:2
Dobar rezultat iz prvog kola sa gostovanja Interu i remi (1:1) podigao je lestvicu očekivanja igrača i navijača praške Slavije. Osećala se u prestonici Češke euforija i želja da se iznenadi i favroizovana Borusija uz Dortmunda koja je stigla na ovo gostovanje usred krize rezultata i tri vezana remija. Ali, nedostajalo je hrabroj i interesantnoj ekipi Jindriha Trpišovskog večeras lucidnosti, jer da su iskoristili samo jednu od bar tri dobre prilike imali bi na kontu možda bar još jedan bod - 0:2.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

LIVERPUL - SALCBURG (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:3
Liverpul je pobedio 4:3, ali daleko od toga da mu je bilo lako. Čak ni vođstvo od 3:0 posle pola sata igre nije bilo dovoljno Redsima da zatvore utakmicu. Čudesni Salcburg je uspeo da dođe do 3:3, da u međuvremenu baci na zadnjicu i najboljeg defanzivca današnjice Virdžila van Dajka, ali ne i da zaustavi Liverpulov ofanzivni arsenal. Međutim, ako postoji poraz na koji treba biti ponosan i nastaviti dalje uzginute glave, onda je to ovaj Salcburgov.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ZENIT - BENFIKA (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 3:1
Kakav ste kec uhvatili u Sankt Peterburgu i to reklo bi se bez imalo znoja i nervoze. Zenit je bio silovit protiv Benfike koja je tek u završnici meča samo uspela da postigne počasni pogodak. Rusi su poveli već u 22. minutu preko Dzjube, a u 70. minutu bilo je 2:0 nakon autogola Dijasa. Azmun je povisio na 3:0 i činilo se da će taj rezultat ostati na snazi do kraja, ali kao što smo već rekli Portugalci su postavili konačnih 3:1 preko De Tomasa.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

BARSELONA - INTER (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:1
Tuga i neverica, a onda velika radost. Barselona i Inter proveli su vas od očaja do osmeha, pošto je tip ipak prošao. Poveo je Inter u drugom minutu pogotkom Lautara, ali je onda usledila Barselonina magija. Prvo je Suarez postigao izuzetno lep gol volejom sa 17 metara, a onda je u 84. minutu isti fudbaler doneo sva tri boda večerašnjem domaćinu. Vaš, ali i heroj navijača Barselone. Dobitak možete da proslavite, zasluženo.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

LIL - ČELSI (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:2
Jesu izabranici Frenka Lamparda savladali Lil zahvaljujući Vilijanovom pogotku u njegovoj jubilarnoj, 300. utakmici u Čelsijevom dresu, ali daleko od toga da u igri engleskog predstavnika sve funkcioniše kao sat. Recimo, ne funkcioniše odbrana od prekida, pa je baš posle prekida Viktor Osimhen postigao gol za izjednačenje. Ipak, vas to i ne zanima toliko. Dvojka je zaokružena, što je i najvažnije.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

AL AHLI KAIRO - EL ENTAG (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:0
Kakav lagan kec u Egiptu. Igrao se Al Ahli sa El Entagom i pobedom zaseo na čelo tabele. Sve je krenulo golom Ramadana Sobhija u 25. minutu utakmice, a nadovezalo se golovima El Šahata, Adžajija i Solimana nakon povratka sa odmora. El Entag jednostavno nije imao šanse protiv domaćina, što vama naravno godi, jer je kec lagano zaokružen.

KARDIF - KPR (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:0
Kardif je demolirao KPR u Velsu... Retko ko se nadao da će četa Nila Vornoka ovako ubedljivo trijumfovati protiv večerašnjeg rivala, ali da će stvari krenuti na vodenicu domaćina videli smo u 11. minutu kada je Morison doveo Kardif u prednost. Do kraja poluvremena Pak je povisio na 2:0 u nadoknadi vremena, a da do kraja sve bude mirno postarao se Paterson u 75. minutu. Veliki kec i velika sreća za vas večeras.

PRECRTANO

GENK - NAPOLI (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:0
Prošle sezone na otvaranju sezone u Ligi šampiona, Napoli je dominirao protiv Crvene zvezde u Beogradu, ali nije postigao gol. Meč je završen 0:0 i na kraju su ta dva izgubljena boda koštali Napolitance u borbi za plasman u osminu finala. Dalje su otišli Liverpul i PSŽ. Napoli je na prvom gostovanju ove sezone u Ligi šampiona odigrao preslikan meč kao u Beogradu. Dominirali su protiv belgijskog šampiona Genka, igrali lepo, stvarali šanse, ali nisu uspevali da zadaju završi uadarac. Propustili su bar pet čistih zicera. Zato možete da budete izuzetno ljuti.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

LAJPCIG - LION (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:2
Lajpcig je ušao u lošu seriju iz koje ne može da se trgne. Sve je lepo delovalo za ovaj nemački tim do pre samo sedam dana, a onda je u protekloj sedmici prvo doživeo debakl od Šalkea na domaćem terenu u Bundesligi, da bi se na sve nadovezao i poraz od Liona u Ligi šampiona. Golovi Depaja i Terijea bili su dovoljni francuskom sastavu, koji zadovoljno trlja ruke, za razliku od vas koji ste na tiketu imali keca.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

VALENSIJA - AJAKS (tip tgg gg, kvota 1,57) - rezultat 0:3
Možda neće moći svake godine do polufinala,ali onaj prošlosezonski izlet definitivno nije bio slučajnost. Naprotiv, Ajaks je posle ubedljiv 3:0 protiv Lila, istim rezultatom arhivirao i Valensiju i Evropi pokazao da se vratio tamo gde mu je mesto, u najuži krug fudbalskih velesila Starog kontinenta. Hakim Zijeh i Dušan Tadić izrastao je u jedan od najopasnijih napadačkih tandema Evrope i odveo Kopljanike na vrh Grupe H, pride poslavši Frenku Lampardu poruku da ga čeka pakleno težak zadatak u naredna dva kola, bez obzira na to što se posle pobede u Lilu od 2:1 čini da je i Čelsi spreman da sa Ajaksom ušeta u nokaut fazu Lige šampiona, uprkos onom kiksu protiv Valensije usred Londona u prvom kolu takmičenja.

Pročitajte opširnije u izveštaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara