HOROR: Sin izbo majku pa joj prerezao vrat

Regionalne vesti - Sreda 02.10.2019 - 12:56

Mladić je probao da pobegne, ali ga je brzom reakcijom policija uhapsila posle desetak minuta i pronašla nož koji je ubica koristio

Pronađen nož koji je ubica koristio FOTO: ilustracija Pronađen nož koji je ubica koristio FOTO: ilustracija
Pavle Tomić (20) iz Kaluđerice uhapšen je zbog sumnje da je noćas više puta izbo u grudi svoju majku Tatjanu Tomić (56), pa joj prerezao vrat u iznajmljenoj kući u tom beogradskom naselju. Hitna pomoć je pokušala reanimaciju i na kraju konstatovala smrt.
 
Mladić je probao da pobegne, ali ga je brzom reakcijom policija uhapsila posle desetak minuta i pronašla nož koji je ubica koristio. On je sproveden u pritvor po nalogu Tužilaštva.
 
Pavle, koji se bavio kik boksom je nakon hapšenja nepovezano pričao o ubistvu i motivima.
 
Kako pričaju komšije mladić nije bio problematičan. Živeo je sa ocem, majkom i bratom u kući u Gračaničkoj ulici gde su bili podstanari zadnjih nekoliko godina. Kako nezvanično saznajemo porodica je bila u teškom finansijskom položaju.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: