Kosan vizionarski o Vuliću, šta je Zvezdi nedostajalo u Ligi šampiona?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2019.
12:33
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Pod vođstvom Milorada Kosanovića u Napretku Miloš Vulić je svojim igrama uspeo da zimus zainteresuje Zvezdu da ga angažuje. Šta je tada govorio iskusni stručnjak?

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Jedan od junaka Zvezdine sinoćnje pobede nad Olimpijakosom (3:1) je 23-godišnji vezista crveno-belih Miloš Vulić, koji u poslednje vreme zaslužuje sve veće poverenje trenera Vladana Milojevića.

Sinoć je lepim golom uspeo da Zvezdi donese izjednačenje u drugom poluvremenu, samo sedam minuta pošto je ušao u igru umesto Jovančića i tako najavi preokret koji je u finišu meča i usledio.

Dan posle, prilika je da se prisetimo i izjave koju je početkom ove godine, posle realizovanog Vulićevog transfera iz Napretka u Zvezdu, njegov dotadašnji trener Milorad Kosanović dao za ''Mozzartsport'', naglašavajući pritom da su Vulićevi kvaliteti nedostajali Zvezdi u mečevima Lige šampiona.

''Da, on je jak na lopti, nego šta nego je jak. Koliko je dobar mogu da kažem da se Crvena zvezda kasno setila da ga dovede na Marakanu.

Može da istrpi protivnički presing, a to je Crvenoj zvezdi nedostajalo posebno u mečevima u Ligi šampiona.

Ne hvalim ja Miloša zato što sam ga trenirao, već zbog činjenice da Crvena zvezda nema takvog igrača trenutno na platnom spisku'', rekao je tada Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.10.2019
15:41

Svaka cast Kosanu za ovu izjavi, ali neka ga bude sramota za poslednju utakmicu.