Italijanski mediji: "Rašon se osvetio, neočekivana pomoć favoritu Partizanu"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.10.2019.
12:24
Izvor: Sportske.net

Ovoliki broj navijača nisu očekivali, u Veneciji smatraju da su dobro parirali jednom od favorita Evrokupa.

reyer.it
reyer.it

Povezane vesti

Italijani nisu u formi, vidi se to na početku sezone, priznaju da je Partizan u ovom trenutku bolja ekipa, mada njihov trener kaže da su igrali bolje nego u prethodnim mečevima, odnosno porazu u Bolonji od Fortituda.

Mediji hvale hrabru igru Partizana koji je vodio i na kraju se uplašio zaslužene pobede. Iskomplikovali su, ali i slavili sa sjajnim navijačima.

Domaće je iznenadila velika podrška koju je Partizan imao u Mestreu. Oni su došli sa svih strana, bili mnogo bučniji od domaćina, pa se ne može reći da je italijanski šampion baš imao prednost domaćeg terena.

Posebno se ističe sjajna partija Rašona Tomasa, 11 poena i 13 skokova, kažu da je imao poseban motiv, sa Sasarijem je baš protiv Rejera izgubio titulu.

"Italijanski basket" u izveštaju sa utakmice kaže da je Partizan jedan od favorita Evrokupa, da se Venecija dobro borila, ali da je rival jači, iako je bilo neizvesno u finišu.

Argentinac Arijel Filoj kaže da je njegov tim igrao solidno, da je imao previše problema u prvom poluvremenu.

"Partizan? Baš dobar tim, ali mi smo imali šansu, potrebno nam je vreme, za 15 dana od kada sam došao igrali smo pet mečeva,, potrebno je da više treniramo i igramo zajedno", kaže ovaj košarkaš koji je rođen u Argentini, ali igra za italijansku reprezentaciju.

Bilo kako bilo, sjajna pobeda Partizana, svaka čast i navijačima, sledi prva zvanična utakmica kod kuće, za šest dana u "Arenu" stiže turski Tofaš Bursa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 02.10.2019
13:56

Jos jedan smekerski "samar" Bartomeu i bordu Evrolige.
U zemlji gde tezis da uvedes jos jedan klub sa A pozivnicom, prilikom zatvaranje EL (Virtus Bolonja najverovatnije) ti si doziveo da svi mediji posle sinocne utakmice hvale ono za sta se ti salazes da se ukine.
Svi znamo da je cilj EL da se uvede pozorisna atmosfera na utakmica, ali juce po inostranim medijima smo videli sta narod voli: dve navijacke grupe , koje bez sukoba i ruznih reci bodre svoje timove, skacu, pevaju, tapsu,...

avatar
Algebrons
Wednesday, 02.10.2019
13:15

Filoj je rođen u Argentini, ali igra za Italiju i italijan je. Ovo je kao da kažemo za Nevena Subotića - američki internacionalac, ili za Zdravka Kuzmanovića - švajcarac

avatar
JeLiShA
Wednesday, 02.10.2019
14:38

ili pejdz i dzenkins da su srbi :D

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 02.10.2019
22:28

Pa to baš i nije isto,

avatar
Algebrons
Wednesday, 02.10.2019
19:38

Ukoliko su Pejdž i Dženkins deca srpskim emigranata - onda je situacija ista.