SARA (46) JE NESTALA PRE GODINU DANA: Majka petoro dece je vodila miran život, a onda joj se gubi svaki trag! Sada je njen bivši dečko optužen za ubistvo! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Kent Police

horor

SARA (46) JE NESTALA PRE GODINU DANA: Majka petoro dece je vodila miran život, a onda joj se gubi svaki trag! Sada je njen bivši dečko optužen za ubistvo! (FOTO)

Planeta -

Sara Velgrin (46) nestala je 18. oktobra prošle godine, a za njeno ubistvo optužen je muškarac s kojim je živela. Majka petoro dece je nestala iz doma u Kentu u Engleskoj koji je delila sa dečkom, taksistom Benom Lakombom (39). Njeno telo i dalje nije pronađeno.

Imala je novi posao, radila je kao kozmetičarka i vodila "srećan život i imala mnogo čemu da se raduje", čulo se na suđenju. Njen partner negira da ju je ubio 9. oktobra prošle godine.

Jednu od poslednjih poruka poslala je prijateljici: "Uvek postoji nešto čemu možeš da se raduješ, samo moraš više da otvoriš oči i sanjaš".

Žena je nestala rano ujutru 10. oktobra, a tužiteljka smatra da je te noći nije oteo i ubio stranac.

"Ona nije svojom voljom izašla uz kuće ostavljajući petoro dece iz bilo kog razloga, da se nikad ne vrati. Ubio ju je bivši partner i samo on zna šta je učinio s telom", rekla je ona.

Tužiteljka takođe smatra da detalje Sarine smrti zna samo Lakomba.

Njih dvoje su se, inače, upoznali onlajn 2004. godine, a do vremena njene navodne smrti, njihova veza je bila opterećena "tenzijama i problemima". easkinuli su, ali su i dalje živeli pod istim krovom, a "deluje da su potencijalni gubitak porodičnog doma i nekretnine, kao i dece bili motiv za njegovu akciju".

U noći navodnog ubistva, Lakomba je rekao da je spavao, ali je svedok iz kuće naveo da ni on, ni Sara Velgrin nisu bili tu. Njeni ključevi, telefon, novčanik su ostali u kući. U kući nisu pornađeni tragovi krvi ili napada, a nema ni snimaka nadzornih kamera koji bi pokazali da je još neko bio na toj adresi.

Tužilac smatra da je Lakomba isključio kamere za nadzor usred noći i da je parkirao automobil na neuobičajenom mestu da bi izbegao da bude snimljen. Njegov automobil su navodno snimile druge kamere i da je nepoznato u kom je pravcu otišao da bi se otarasio tela.

Posle raskida sa Lakombom, 2014. godine, Sara je počela sa se viđa sa drugima. Jedne noći, kada se vratila kući, zatekla je promenjene brave. Išla je na terpaiju zbog depresije, ali joj je bilo sve bolje. Htela je da isplati Lakombi deo kuće i planirala da je stavi pod hipoteku i poslala imejl kojim je prihvatila novi posao.

Suđenje se nastavlja.

Kurir.rs/Miror

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja