Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.10.2019.

09:33

Degenek kritikovao novinare: Budite malo ljudi

Miloš Degenek, fudbaler Crvene zvezde, kritikovao je medije posle pobede nad Olimpijakosom u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Degenek kritikovao novinare: Budite malo ljudi
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Nije bio slabiji period. Pobedili smo Inđiju, izgubili smo derbi. Izgubio derbi ili od nekog drugog, ti si izgubio, pa izgubio. Pobedili smo Voždovac, pa Mačvu... Nema nikakve krize. Ako ste svi vi toliko u strahu zbog derbija, ima još dva, dobićemo derbije, uzećemo i titulu, nemoj da se plašite toga. Budite i vi strpljivi. Mnogo mi je krivo da ne shvatate da smo i mi bića. I mi smo ljudi od krvi i mesa i mi možemo i da grešimo i da igramo loše i da ne spavamo", rekao je Degenek novinarima.

Crveno-beli su posle preokreta pobedili Olimpijakos na stadionu "Rajko Mitić" u 2. kolu B grupe Lige šampiona - 3:1 (0:1).

"Nismo mi roboti da možemo svaka tri dana da se pokidamo i da radimo sva... Mi to želimo. Niko ne želi da izgubi derbi. Niko ne želi da izgubi bilo koju utakmicu. Ali, morate da shavtite da mo mi ljudi, a ne da nas kanalite. Dajte nam samopouzdanja i podignite nas nekad. Nikome nije drago i lepo da čuje i pročita kako neko ne zaslužuje dres. Ja bih vas zamolio da budete pozitivni i da malo budete ljudi. Nikada niko od nas nije prošao da vam nije dao izjavu. Obostrano poštovanje tražimo od vas", dodao je Degenek.

Opširnije izjavu štopera Crvene zvezde pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve