Trener Olimpijakosa veruje da nije pogrešio u izboru, ali priznaje da njegov tim nije bio na nivou

Autor: Pavle Knežević
sreda 02.10.2019.
00:12
Izvor: Sportske.net

Zašto je toliko menjao trener Atinjana i da li se kaje zbog toga?

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Priznao je Pedro Martins da njegov tim nije bio na odgovarajućem nivou protiv Crvene zvezde, ali je ocenio i da rezultat od 3:1 nije realan.

Njegova startna postava nije malo iznenadila grčke novinare, da li je posle vođstva i poraza ispalo da je pogrešio u izboru?

"Neću nikada prestati da naglašavam da je prvenstvo naš cilj, a igrači su igrali prvenstvenu utakmicu pre tri dana. Trebalo je u jednom trenutku da se dogode promene u timu, ali, iskreno, mislim da rezultat ne odražava pravu sliku. Bili smo ujednačeni, nismo se razlikovali od protivnika, imali smo prilika i bili smo dobri.

Od poluvremena smo izgubili ritam i  ravnotežu i to nas je poremetilo. Imali smo 17 faulova na utakmici, to je bila greška i to je prodrmalo stabilnost naše igre. Ali, ne mislim da se kvalitet ogleda u prvoj jedanaestorci, niti taktici, sa kojom nismo imali problem nijednog trenutka
", rekao je Martins.

Da li za crveni karton Benzije krivite igrača ili sudiju?

"Mislim da je žuti karton bio preteran, jer Benzija ni u jednom trenutku nije želeo da povredi igrača. To je bio običan faul, nije bio za karton i tokom igre su se dešavale stvari koje su mnogo više zaslužili crveni karton. Ali, istina je i da naša igra nije bila na odgovarajućem nivou", rekao je Portugalac.

Bili ste optimisti pre utakmice, ali na terenu niste to pokazali?

"Istina je da bi trebalo da istražimo igru i analiziramo je na smireniji način narednih dana, istina je i da smo igrali lošije posle grešaka i da smo primili dva gola u završnici utakmice. Trebalo bi da smireno analiziramo našu igru. Želim da zahvalim navijačima oba kluba na sjajnoj atmosferi, ali mi je veoma žao što su navijači do 75. minuta gledali jako lepu utakmicu, ali nisu mogli da uživaju u poslednjih 25 minuta", rekao je Martins.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.10.2019
12:48

Ovo je Srbija, ovo je Zvezda. Ovompobedom smo osvetili i komsije koji nam zele sve naj losije.