Pedro Martins: Naš cilj je prvenstvo, start Benzije nije bio za crveni

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.19. | 00:14

"Mnogo nas je poremetilo isključenje", kaže trener Olimpijakosa

Sumorno lice Pedra Martinsa, nije mu lako pao preokret u Ljutice Bogdana. Ali ističe: Olimpijakosu je prvenstvo svakako prioritet. I baš zato je iz startne postave izostavio čak četvoricu standardnih članova. Mada ne misli da su te promene u sastavu uzrok poraza, već kako kaže - prestrogo isključenje Jasina Benzije.
"Biću iskren. Neću nikada prestati da naglašavam da je naš osnovni cilj prvenstvo. I mnogi igrači su igrali pre tri dana. Trebalo je u jednom trenutku da se desi ovo, da se dogode promene. Ali ne mislim da te promene oslikavaju rezultat. Mi smo imali igru, mnogo prilika, bili smo dobri. Ravnotežu smo izgubili posle isključenja, mnogo nas je pogodio taj detalj", počeo je Martin izlaganje.

Smatra da je sudija tu pogrešio.
"Ne želim da se pravdam i da pravdam svoj tim. Ali drugi žuti karton za Benziju je bio preteran. Mi smo do tada imali 17 faulova, on samo tri. I nije išao sa namerom da povredi igrača. Bio je to običan faul. Bilo je mnogo više situacija za crveni karton od Benzijinog prekršaja".

Izabrane vesti

Ipak...
"Treba da analiziramo igru na smireniji način u narednim danima. Naša je odgovornost je što smo primili dva gola u završnici. Treba da vidimo šta se desilo. Ali do tog isključenja mi ni taktički nismo imali problema".

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara