');
Najnovije vesti
Blic Vesti Svet

"UTRČAO JE U KUHINJU SAV KRVAV" Beba preminula nakon što ju je očuh tokom igre slučajno BACIO NA VENTILATOR

Policija u Argentini uhapsila je Hesusa Mikela Zalazara (26) zbog sumnje da je iz nehata ubio svoju šestomesečnu pastorku.

Devojčica je, naime, preminula nakon što ju je Hesus slučajno bacio na ventilator na plafonu tokom igre. Tragedija se dogodila tokom vikenda u San Huanu na jugu Argentine, tokom porodičnog okupljanja. Kako prenosi "Dejli Mejl", pozivajući na lokalne medije, Hesus je nosio devojčicu po kući i povremeno bi je bacao uvis jer je to malecku uveseljavalo.

U jednom momentu nije dobro procenio udaljenost od ventilatora i kako je bacio malecku, tako ju je udario proplere u glavicu i zadao joj povrede opasne po život. Devojčica je hitno prevezena u bolnicu, ali uprkos naporima lekara, preminula je sledećeg jutra.

Pročitajte još

"Moja sestra je kuvala u kuhinji i ja sam krenula da postavljam sto. Rekla sam mu da je ručak uskoro gotov i videla sam da se igra sa bebom. U sledećem trenutku se samo čuo tup udarac i on je utrčao u sobu noseći je na rukama, majica mu je bila sva krvava", priča tetka devojčice.

Ona kaže da su odmah istrčali iz kuće po pomoć, a da je Hesus na putu do bolnice sve vreme u šoku ponavljao: "Nisam ništa uradio".

Mediji pišu da su rođaci koji su bili u trenutku tragedije u kući bili toliko besni da su hteli da prebiju nesrećnog mladića. Nedugo nakon dolaska u bolnicu Hesus je priveden, a na teret mu se stavlja ubistvo iz nehata.