Fudbal

Bajern sa sedam golova ponizio Totenhem u Londonu

Bajern sa sedam golova ponizio Totenhem u Londonu
Foto: Tanjug/AP | Bajern sa sedam golova ponizio Totenhem u Londonu

​Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su Totenhem rezultatom 7:2 u drugom meču grupe B ovosezonskog izdanja Lige šampiona.

Utakmica u Londonu je fantastilčna, praznik za oči, narodski rečeno. Odmah po sudijskom zvižduku je Bajern krenuo na gol Totenhema i stvorio nekoliko opasnih prilika, ali se mreža nije zatresla.

Međutim, nismo dugo čekali da bismo vidjeli prvu promjenu rezultata, pošto je Son u 12. minutu utakmice dobio sjajnu asistenciju od Ndembelea i poslao loptu iza leđa Manuela Nojera, piše b92.

Normalno, Bajern je svoj odgovor poslao za svega dva minuta, a "poštar" je bio Džošua Kimih koji je glavom poslao loptu pravo u mrežu Totenhema i imali smo neriješen rezultat poslije 14 minuta utakmice.

Nekoliko fantastičnih šansi imali su fudbaleri Totenhema, prije svega Son i Hari Kejn dok je Bajern zaprijetio preko Filipa Kutinja. Iako je padala jaka kiša, tempo utakmice nije jenjavao, pa smo vidjeli prelijep pogodak u posljednjim momentima prvog dijela.

Levandovski je bio okrenut leđima, nije gledao na gol Totenhema i onda je iz okreta ispalio pravu raketu i poslao loptu uz desnu stativu za preokret Bajerna 1:2.

U drugom poluvremenu smo takođe mogli da vidimo fantastičan fudbal. Igralo se samo osam minuta kada je po lijevoj strani probio Serž Gnabri, a njegov munjevit prodor dejlovao je nezaustavljivo i poslije tog prodora postignut je pogodak, pa je Bajern uvećao prednost na 3:1.

Pravi blickrig njemačke ekipe. Poslije dva minuta je Serž Gnabri ponovo bio u centru pažnje, pošto je uspio da prevari odbranu Totenhema i da levom nogom uz pomoć desne stative postigne i četvrti pogodak za Bavarce.

Serž Gnabri je pobegao odbrani Totenhema i sjajan pas pretvorio u laganu egzekuciju i peti pogodak Bajerna na večerašnjem meču u kišovitom Londonu.

Katastrofalna greška Aldervelda, poslije kog je krenula kontra Bajerna. Kutinjo je pronašao Roberta Levandovskog koji je "spakovao" i šesti gol.

Ponovo je mrežu za 7-2 zatresao Gnabri, koji je večeras postigao 4 gola, dva više od čitave ekipe Totenhema.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije