Direktor Astane ceni crno-bele: Tošić najbolji igrač, a za navijače zna ceo svet

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.19. | 18:49

Kazahstanci najavljuju najjači sastav za četvrtak

Gore od želje u Astani da odbrane titulu prvaka Kazahstana, ali poručuju da će punom snagom da „nagaze“ Partizan u četvrtak u drugom kolu Lige Evrope. Bez obzira na to što bi se navijači više obradovali novom trofeju, generalni direktor kluba Mihail Gurman poručuje da Astana ima dovoljno kvalitetan kadar da izdrži trku na svim frontovima.

Astana je u prvom kolu poražena od Mančester junajteda na Old Trafordu (1:0), pa mora u četvrtak da pobedi Partizan da bi sačuvala šanse da se bori za prva dva mesta u grupi.
Kada mi govore da Astana ima težak kalendar: Ligu Evrope, domaće prvenstvo, kao i mečeve reprezentacije, uvek govorim da tako ceo svet igra, pa ćemo i mi. To ne može da bude opterećenje. Pa ni to kada imamo povređene igrače. Ništa ne smeta Astani da izađe na teren u četvrtak i da pobedi Partizan, uz prikazanu dobru igru“, poručio je pulenima Mihail Gurman.

Izabrane vesti

On izuzetno ceni beogradske crno-bele.
Biće to veliki izazov na našem stadionu. Na stadionu u Nur Sultanu je gostovalo mnogo velikih klubova, a takav težak meč nas čeka i u četvrtak. Zbog toga ćemo izaći na teren sa najjačem sastavom. Želimo da obradujemo navijače“.

Istakao je Gurman i od koga Astani preti najveća opasnost.
Za mene je Zoran Tošić njihov najbolji igrač. Partizan zaslužuje sav respekt, svake sezone igra u evropskim kupovima, ima odlične igrače, trenere, a za njihove navijače zna ceo svet. Oni na fantastičan način podržavaju svoj klub, tako da moramo da pobedimo u Nur-Sultanu, jer će nam u gostima biti mnogo teško“, ocenio je Mihail Gurman.

Prvi put u istoriji sudariće se Astana i Partizan, štaviše, crno-beli nikada do sada nisu igrali protiv nekog kazahstanskog kluba.

Foto: fcastana.kz

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara