REZZIME DANA (ponedeljak): Znali ste i za bolje dane...

Vreme čitanja: 4min | pon. 30.09.19. | 22:55

Pogledajte ko vam je 30. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

RIO AVE - SPORTING (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Sporting baš i nije bio drag gost na tiketima prethodnih nedelja. A pogotovo nije idealan za vađenje ponedeljkom veče. Ipak, večeras su lisabonski Lavovi ispoštovali tikete. Jedva, ali su ispoštovali. Na gostovanju Avešu su slavili minimalcem, a na gol vredan pobede su čekali do finiša. Kapiten Bruno Fernandeš je iz penala u 83. minutu prekratio Sportingove muke, ali i doneo dobitke mnogim kladiocima koji su čekali samo Sporting kao poslednju utakmicu večeras. 

HAMARBI - EREBRO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 5:1

Srbi su se potrudili da vam ovaj meč dođe bez mnogo stresa. Vladimir Rodić je postigao het-trik, a Nikola Đurđić jedan gol u pobedi Hamarbija. Zeleno-beli ne odustaju od šampionske trke, iako su u zaostatku četiri kola pre kraja, ali nada umire poslednja. Četvrta uzastopna pobeda za Hamarbi i jedan glatko zaokružen par na tiketu.

BANJIK - PRIBRAM (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:0

Lepo veče u Ostravi, a lepo veče i za sve one koji su Banjik stavili na tiket. Već posle 10 minuta bilo je 3:0 za domaćina, golovima Hrubija, Diopa i autogolom Treglera i tu je utakmica završena. Ipak je to Češka, tip lige u kojima se ti čudesni preokreti ne dešavaju tako često. Pesma navijača Banjika i laganica za tiket.

LIBEREC - BUDJEJOVICE (tip 1, kvota 1,57) – rezultat  4:2

Poslednji tim na tabeli je pružio snažan otpor u Liberecu. Bilo je 1:0, pa 1:2 posle 16 minuta igre, ali je domaćin uspeo da vrati meč u ravnotežu do poluvremena. Kod ovakvih rezultatskih klackalica ne može mirno da se spava ni kod 3:2, tek kada je Mara iz penala u 70. minutu povisio na 4:2 moglo je lakše da se diše.

VIKING – MJONDALEN (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 4:1

Krenulo je šokantno, slabašni Mjondalen je poveo u 4. minutu, ali je time samo probudio uspavanog domaćina, koji je otvorio ceo arsenal u nastavku meča. Preokret je usledio u drugom poluvremenu, na kraju se u Stavangeru brojalo do 4:1. Treća uzastopna Vikingova pobeda, nada da se može do mesta u Ligi Evrope još postoji. A, na tiketu zaokružena lepa kvota na keca.

GENGAN - LE MAN (tip 1, kvota 1,80)rezultat 3:0

Verovali ste u tradiciju i to vam se ovog puta isplatilo. Gengan vas je ispoštovao, i to bez imalo stresa. Lako je domaćin na pleća oborio Le Man koji se ove sezone pošteno muči. Male dileme je bilo samo do 45. minuta kada je Pierot pogodio mrežu rivala. Od tada ste mogli da se opustite. Isti igrač je u 68. minutu duplirao prednost domaćeg tima. Lako pogođena kvota 1,80. 

PRECRTANO

UTREHT II – HELMOND (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Iznenađenje. Pretposlednji tim druge holandske lige uspeo je da "iščačka" bod u Utrehtu. Nije ovo bilo veče za domaćina, čak je i poklonio Helmondu vođstvo, pošto je De Kajzer u 14. minutu postigao autogol. Izjendačenje je doneo Van der Velden u 51. minutu, ali to je bilo sve za Utreht. Jednak posed lopte, isti broj šuteva na gol, potpuno izjednačena utakmica. I na kraju - izjednačen rezultat.

HANOVER – NIRNBERG (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 0:4

Kakav potop! Ovakav fijasko ni najveći pesimisti u Hanoveru nisu očekivali. Jeste Nirnberg bio u nešto boljoj formi pre ovog meča, napravio je seriju bez poraza, ali da će sa 4:0 demolirati domaćina... I to je ceo posao završen u prvom poluvremenu, kada je bilo 3:0. Sve je išlo kao po najlepšim željama za goste, poveli su u 3. minutu preko Margrajtera, a kada im se tako lepo otvorilo, ostatak meča je bio pesma. Jedino što je to bila i labudova pesma za brojne tikete...

PARMA – TORINO (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 3:2 

Verovali ste u Bikove i pogrešili. Prosto, Parma je bila bolja za taj jedan gol i slavila u prilično interesantnom meču. Ako ništa drugo pali ste na solidnu kvotu 2,40. Posle početnog vođstva Parme, gosti su uspeli da do 43. minuta preokrenu. Strelci su bili Ansaldi i Beloti. Imali ste pogodak u džepu, ali vrlo kratko. Kornelijus je izjednačio već do poluvremena, a u finišu je Parma postigla još jedan pogodak. 

MANČESTER JUNAJTED – ARSENAL (tip 1, kvota 2,40) – rezultat 1:1

Hoće li Ole Gunar Solskjer dočekati mečeve sa Partizanom u Ligi Evrope? Teško, kako stvari stoje. Njegov Mančester je toliko jalov, da je posle 7. kola Premijer lige „kilometrima“ bliži opasnoj zoni nego vrhu tabele. I Arsenal se omrsio na Teatru snova, koji mu je često u nekim prethodnim vremenima bio teatar košmara. Slađi deo kolača večeras je otputovao za London – 1:1. Nije ni Arsenal neka mustra, tim koji diže na noge maestralnom igrom, ali ovaj Solskjerov Mančester je baš težak za gledanje. Kod kuće, u velikom derbiju, pa čak i sa vođstvom, nije uspeo da upiše pobedu. Posle sedam kola ima samo dve. I veliko je pitanje koliko je još strpljenja u glavama čelnika kluba ostalo za norveškog stručnjaka. Loša utakmica za vas.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara