Ševčenko se vraća u Milan?

Svetski sport - Ponedeljak 30.09.2019 - 14:23

Italijanski Milan kontaktirao je legendarnog napadača Andreja Ševčenka da sa mesta selektora reprezentacije Ukrajine postane trener "roso-nera" i zameni Marka Đampaola, prenosi Tutomerkato

Ozbiljan kandidat za klupu Milana FOTO: EPA Ozbiljan kandidat za klupu Milana FOTO: EPA
Milan je nastavio da posrće pod Đampaolom, koji je bio pred smenom i pre poraza od Fiorentine (3:1), a sada je bivša "sedmica" velikana sa San Sira ozbiljan kandidat.
 
Kontakt je uspostavljen baš na 43. rođendan nekada čuvenog golgetera, koji je odlučujućim golom u penal seriji doneo Milanu trofej Lige šampiona 2003. godine, pored jedne titule Serije A.
 
Ševčenka ugovor sa Fudbalskim savezom Ukrajine vezuje do jula 2020. godine, ali još teža situacija za Milan je što beleži odlične rezultate u kvalifikacijama za EURO i na korak je da završi kao prvi u grupi ispred Portugalije i Srbije.
 
Uz Ukrajinca kandidati za klupu Milana su još Đenaro Gatuzo i Lućano Spaleti.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: